Merhaba;
Elimde kullanmadigim bir script var. Filesonic kapanmadan hemen once yazdirmistim ama sansa kullanmak kismet olmadi bu SOPA yuzunden.
Script SCC (sceneaccess torrent) sitesinden torrent duser dusmez konuyu siteye aciyor. Linkleri de her upload bittikten sonra linki alip konuya ekliyor. Mukki.org diye bir site vardi, eger biliyorsaniz scriptin calismasi hemen hemen ayni.
Butcenizi ve tam olarak nasil bir script aradiginizi PM atarsaniz konusabiliriz. Script de sadece filesonic ve fileserve upload fonksiyonu oldugu icin su an calismiyor. Eger dusunurseniz, yazan arkadas ile gorusup (uzun zamandir irtibat kurmadim, eger ulasabilirsem kendisine) istediginiz filehostlari ve ek ozellikleri ekletip size satisini yapabilirim...
Bana gereken
-Usenet
-Scene Rls
-public Torrent
Sitelerinden anlık olarak torrent sitesine içerik çekmesi hash ile kendi private sitemizde sunmak filehost cart curt işime hiç yaramaz
mümkün mertebe usenet gruplarından çekip torrentleyip sunmasını istiyorum NFO suyla birlikte lakin kos koca internette bir kaynak yok böyle bir scripti satan yok yazan da yok konuştuğum kişiler burun kıvırıyorlar...