Marka hükümsülük davası kazanılmamış tüm markalar, tescilli markadır. Siz bunun genel isim olduğunu ispatlamanız için ilk önce WIPO'da marka hükümsüzlüğü davası açmanız gerekmektedir.
Kelime istediği kadar genel olsun. marka tescili verilmişse artık trademark değeri taşır. Taki Marka Hükümsüzlüğü ispatlanakadar.
Bu konuda ciddi tecrübe sahibiyim. Bu tecrübe pahalıya mal oldu. Sorularınızı rahatlıkla cevaplayabilirim.
Meta tag ve URL'lerden ticari gelir elde ediyorsan ve içinde oyunskor geçiyorsa, tazminat ödersin.
usta tag ve isim olayında doğru sölüyorsunuz bir mesajımdada ben belirtmiştim abc.com/oyunskor aç bişi olmaz diye onuda buna dayanarak yazdım cünkü oyun sektöründe siteler kendileri size mail atıp bu oyunu ekleyebilrisiniz diyorlar oyunu üretip yayıyorlar sitene ekleyince haliyle site ismi olsun tag olsun illaki sitende geçer bu yüzden oyun sektöründe tag ve site ismi geçerse bişey olmaz dedim yoksa öbür türlü dediğiniz şekilde taglarda ve sitede marka kelimesi geçerse mahkemeye verip tazminat ödemeye mahkum edebilirler.