ben arkadaşın yerinde olsam bu domaini bir dakika dahi bu isimde orada tutmazdım direk 301 ile farklı bir isme yönlendirirdim. oyunskor.com öle 3 -5 bine satılan ve getirisi 3-5 bin olan bir site değil sahipleri büyük firma ve tescillenmiş markaları var oyun skoru almak için bizim hayalimize bile girmeyen trilyonlar ödeyip aldılar. siz 15 tl domain alıp kafaya gelip onların isminden faydalanırsanız aynı çakma isimle İNŞAALLAH olmaz diyorum ama eyerki dava açarlarsa hayatnız yetmez tazminat ödemeye ..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:12:23 -->-> Daha önceki mesaj 00:09:56 --

iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
oyunskors marka değerini taklit değeri taşımazdı. oyun ve skor kelimeleri markalandırılamaz çünkü genel tabirler. Aslına bakarsan bir çok detayı var sağlam avukata bakar herşey. Şimdi burda tartışmak ne seni ne beni haklı çıkarır faydası da olmaz

En güzel busiteoyunskorfalandegil.com diye bir domain al 301 çek temanı da yenile tamamdır al sana oyun skor (sıkıyorsa alsınlar )
işte yanıldıgın cok nokta var ben kendimden örnek verdim. oyun veya skor markalandırılamaz dogrudur ama oyunskor markalandırlabilir.
adamlar sahibinden kelimesini tescil ettirememişler bile sadece logolarını tescil ettirmişler ve o belge ile wipoya dava açabiliyorlarsa düşün bunlar neler yapar

oyunskor.com marka degeri varsa oyunskors.com marka taklit değeri taşımıyormu şimdi ?

alsana marka tescilleri

http://online.tpe.gov.tr/trademark/s...sactionServlet