Off dostlar off biraz size içimi döküyümde rahatlayım ya . Bugün sevgilimle ayrıldık bir konuda yalan söylediğimi iddaa ediyor ne yaptım ettiysem vazgeçiremedim şuan hala mesajlaşıyoruz bir umut vazgeçiririm diye her mesajın sonu aynı beni kandırdın yalan söyledin ama her mesajımada cevap veriyor anında anlamıyorum napmak istiyor...
20 Yaşındayım şu güne kadar hayatıma en az 30 kız girdi ama hiçbiriyle ayrılmak koymamıstı bana . Hiçbirisiyle ayrıldıktan sonra anılarımız beraber geçirdiğimiz zamanlar aklıma gelmemişti noluyor bana anlamış değilim. Yüzüm solgunmuş suratımdan düşen bin parçaymış. Babam direk geldi para mevzusumu var suratın asık dedi yok dedim annem geldi kız mevzusumu var dedi onada yok dedim belli etmemeye calıstıkca belli ediyorum herhalde. Ayrıldıgım sevgilimle barışma ihtimalimiz düşükte olsa var ama seneye yine aynı sınıftayız üniversitede. Nasıl olur bilemiyorum seviyoruz birbirimizi her birbirimizi gördüğümüzde duygulanmazmıyız ? Hadi ben yine eski halime belki dönerim bu kız sonuçta benim gibi yapamazki duygulanıp hüzünlenmezmi ?
2 Aya çok şey sığdırmakla hata etmişiz sanırım. Şimdiden evlilik hayalleri beraber okulu bitirmek hep mutlu olmayı düşündük sanırım kötü ettik. Şuan yine yalan söyledin bana diye mesaj attı

Bu evlilik hayalleri planları için bi 3-4 yıl daha varmış herhalde erkenden kurmakla hata ettik ..
Neyse sizinde canınızı daha fazla sıkmak istemiyorum arkadaşlar biraz doldum ve içimdekileri anlatmak ferahlamak geldi . Allaha emanetsiniz ...
http://www.youtube.com/watch?v=tEi_sFZXVNM
ayrılmak icin bahane arıyor vicdan azabını da en aza indirgemek icin şuan seninle konuşuyor. gecmiş olsun sevse böyle yapmazdı.