KaRa_MaSkE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bundan 2 yıl önce bende senin gibi konu açtım iphone 4 mü alsam yoksa galaxy s2 mi diye.. İyi ki r10a danıştım herkes s2 dedi. s2 aldım farklı bir dünyaya girdim sanki.. nese 1 yıl boyunca kullandım çizik mizik hiç bişi olmadı harika telefon. s3 çıktı s3 almayı düşünüyordum dedim hemen hemen aynı telefon ne gerek var almaya.. kuzene aldık s3 telefonu aldım elime kullandım biraz s2 'den soğudum. Bir telefon arasındaki fark anca bu kadar olur.. bende direk gidip s3 aldım. Samsung iphone gibi değil 20 tane fark sayabilirim size iphonela arasındaki. iphone 4s le 5 arasında hiç bi fark yok adamlar uzatıyor yeni model diye satıyor. Uzun zamandır s3 kullanıyorum. s4ü yeterince inceledim yine aynı şekilde s3ten soğudum . Bir telefon bir üst modelde anca bu kadar geliştirilebilir. Herşey var telefonda daha ne olsun. Halen iphone diyenlere şaşıyorum . Herhalde telefonu sadece arama yapmak için kullanıyorlar.. Galaxy serilerinde, android de o kadar özellik varken nasıl iphone alınır merak ediyorum.. Sırf ismi var diye iphone alınıyor yazık gerçekten verilen paraya. Ama şunu söyliyim etrafımdakiler iphone kullananlar sürekli galaxy modelleri alıyorlar. Dışarıya bakarsanız artık herkesin elinde samsung galaxy serileri var. Galaxy s2, s3,s4 , note , note 2, galaxy ace.
Şarjı anında biten bir telefon, hafızasına göre fiyatı artan bir telefon, gelişmeyen ek özelliği olmayan bir telefon, batarya takılmayan vs vs telefon istiyorsanız iphone alabilirsiniz.
Bu arada halen iphone 5 alcam diyosan. Biraz daha araştır 1850 tlye de var.
Hocam sen iphone diyenlere şaşırıyorsun bende galaxy diyenlere şaşırıyorum .Herkesin düşüncesi farklı.Herkes birbirinin düşüncesine katılmak zorunda değil.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:05:05 -->-> Daha önceki mesaj 20:03:07 --

Ment adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende hala samsug ace var. Dandik bir telefon ama gerçekten Anroid kullananlarda hep bir sorun var.

Yorumunuz için teşekkür ederim. S4'ü bende kullandım trilyona kadar özelliği var gibi duruyor ama gözlerimle telefonu kontrol etmek istemiyorum. Stabillik istiyorum.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Farklı bir marka tercihi olmuş hiç araştırmamıştım. Ama şuan sadece iki telefon arasında gelip gidiyorum.

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Nokia gerçekten sadece bir telefon yeşile bas ara - kırmızıyla kapat

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Iphone 4Slerde wifi sorunu var sanırım. Dün misafir çocuğu()nda 4S vardı ve evin wifisine girmedi. Buzdolabına koyduk düzeldi. Böyle iphone'de de ilginç hatalar var mı?

JB yapınca telefon dağılıyor diyorlar ama?
Hocam iphone 4s var bende wifi sorunuyla karşılaşmadım hiç.Evin ağına sorunsuz bağlanabiliyorum