Ürün Yazılımı - 199 TL

Ürününüzü Hemen Tanıtmaya Başlayın!

Ürün Yazılımı ile 5 dakikada harika bir tasarıma sahip web sitenizi kurup Google'da ilk sıraya çıkabilirsiniz.

Müşterileriniz ürününüzü aradığında karşısında sağlıklı bir web sitesi görmek ister. Size ulaşmak ister. Bilgi almak ister. Bunları yaparken fazla yorulmamak, kolaylıkla bilgisini laıp gitmek ister. Firmalar da bu bilgileri girerken teknolojik karmaşadan uzak olmak ve kolay ve uygun fiyata bu hizmeti sunmak ister. İşte burada Ürün Scripti müthiş tasarımı ve kolay yönetim paneli ile her şeyi hazır hale getiriyor!

Tasarımı, özellikleri, yönetim paneli gerçekten çok kaliteli bir yazılım, buradan da haber verelim istedik.

Tüm destek ve satış sitemiz üzerinden olacaktır.

Demo, Detaylı Bilgi ve Satış İçin Tıklayın

Birbirinden Harika Özellikler, Komple Bir Çözüm!

Hazır Tasarımlar ve Sınırsız Renk Kombinasyonu

Ürün Yazılımı yönetim panelinde sitenizin temel noktalarını dilediğiniz gibi tasarlayabilmeniz için renk paletleri hazırladık. Yine onlarca hazır tasarımdan biri muhakkak hoşunuza gidecek!

Veritabanına Gerek Yok, Performans Zirvede!

Ürün Yazılımı'nın en önemli özelliği olan veritabanı olmaması sayesinde çok hızlıdır, kurulum FTP ile dosyaları yüklemek kadar kolaydır yine yedeklemek de bir klasörden ibarettir.

Yönetim Panelinden Özelleştirme

Oldukça gelişmiş yönetim paneli sayesinden sitenizin tüm içeriği ve tasarımını kolaylıkla yönetebileceksiniz.

Mobile Uygun Responsive Tasarım

Siteniz akıllı telefon, tablet ya da herhangi çözünürlükteki bir monitörde harika bir şekilde gözükür.

HTM5 ve CSS3 Gücü

Ürün Yazılımı tasarlanırken son teknoloji en optimal şekilde kullanıldı ve tüm browserlarda sorunsuzca çalışması sağlandı.

Optimize Edilmiş İskelet ve CSS

Özellikle sıkıştırılmış CSS özelliği ile hafifletilen iskelet minimum script ve HTML ağırlığı sayesinde maksimum optimizedir.