Superservers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben tekrar başa sarıyorum.

Daha basit düzeyde,

7 ay önce 27sinde kapandı siz 31inde kapanacağını biliyorsunuz ve bu yüzden mağdur oldunuz.

Bugün 7 ay geçti hala ilk gün ki gibi mağdursunuz.

Peki biz sizin sözde mağduriyetinizi nasıl giderebiliriz ?

kısaca cevap verirseniz bende yardımcı olmak istiyorum.
bakin tekrarlattırıyorsnuz.

verileri verin ? vemeiceksiniz biliyorum bende basindan beri diyorum bana sözleşmeyi ilk fatura dönemi 20 gün içinde yollamadınız.
eğet 20 gün içinde gelseydi 2.ay ücretini yollamazdım. nasılki sözleşme 2.ayın ortasında geldi ise 3 ayda devam etmediysem güvensizlikten dolayı. 2. aya devam etmezdim.

evet giderdinizmi mağduriyetimi? + hizmet verme dışında tölerans sundunuzmu ?

bangır bangır bağırıyorum ben sizle birdaha çalışmam güvenmiyorum sizlere diye. halen hiz + hizmet alirsanız güzellik yaparım ederim.

sizin erdemliniz bumu ?

ve konuyu ben isteyerek 7 ayda aktif etmedim.

konuyu 2 kez sildirmedinizmi ? en son gecen hafta sildirdiniz buna sinirlendim. moderatör arakadaşa yazım ve konu geri geldi. r10 da tek moderatör yok bir başkasının gene konuyu silmemesi için konuya cevap yazdım. ve siz bana mesaj attınız talebimi sordunuz bende size söyledim 2.ci aya devam etmezdim. sözleşmeye + lar koyarak ve sözleşmeyi geç yollayarak.
siz ise + hizmet alin yardımcı olalım diyorsunuz erdemlik ediyorum diyorsunuz. bende sizden + hizmet almam güvenmiyorum diyorum.

bu son mesajı dön dolaş aynı yere gel. siz konuyu 1 sefer sildirdiniz geri getirildi. ozman niye cevap yazmadım ? üste getirtmedim. 2. kez konuyu sildirmedinizmi geçen hafta ? ve sildirerek gündeme getittirdiniz.

Allaha şükür açıkda değilim aç değilim. tekrarlıyorum ben para için yapmadım. sizin konuyu sildirmenizden. dolayı.

Son mesajımdır. moderatörler ilgilenip gerekli forum kurallarını uygulayacaklardır. bekleyelim görelim. madem orta yolu bulamıyoruz.