konunun bence çözüm yolu burası değildir eğer mağdursanız ve hakkınız yenmiş ise yasal yollardan çözüm arayın sayfalarca SS koysanızda bir fayda sağlayamazsınız.
ben hizmeti r10 üzerinde konuyu görerek aldım. ve burda benim yaşadığımı yaşamasınlar diye açtım.
ama malesef arkadaşlar konuyu sildirip duruyorlar. bende mağdur oldumdan moderatörlere yazıp durumu belirttim ve konu geri getirildi. ve bidaha silinmemesi için mesaj yazdım.
bekleyelim moderatör arkadaşları inceleyip forum kurallarını uygulayacaklardır.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:43:56 -->-> Daha önceki mesaj 18:26:01 --
Faturalandırma dönemi Ayın 27sidir. Bunu daha öncede belirttim. tekrar belirtiyorum.
Bizden 2 ay hizmet aldınız.
1. ayın sonunda 27sinde faturanızı aldınız. ( yani ödeme döneminin 27sinde başladığınız biliyordunuz)
2. ayın ortasında yeni sunucu aldığınızı o yüzden ihtiyacınız kalmadığını zaten sunucuyu kullanmadığınızı söyleyip iptal talebinde bulundunuz.
Bizde size yeni fatura basılmayacağını ve iptal talebinizi aldığımızı belirttik.
Siz 279TL koparmaya çalışmanızı örtpas etmeye çalışmak için eski mevzuyu tekrar gündeme getirmeye çalışıyorsunuz şuanda istediğiniz kadar çırpının rezil oldunuz.
Bu konuyu okuyan herkes sizin 279TL koparmaya çalıştığını gördü. Devam edin.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:24:34 -->-> Daha önceki mesaj 18:22:28 --
Bundan 7 ay önce olmuş bitmiş bir mevzuyu paraya sıkıştığınız için mi gündeme getiriyorsunuz?
ben parasında değilim yapılan alavere dalavere nin herkesçe bilinmesi.
"1. ayın sonunda 27sinde faturanızı aldınız. ( yani ödeme döneminin 27sinde başladığınız biliyordunuz)"
bakin fatura bana ayin 27 sinde gelmedi.
1. faturam ve sözleşme bana 2. ayın faturasını ödedikten sonra geldi. onuda araştırdım buldum
Kargo takip http://j1307.hizliresim.com/1c/m/qht1z.jpg
ve 1. ay, 2.ay faturası ve sözleşme 3 bir geldi. ve zaten elime ulaştığında ticketta yazdım sizlere. ve tartışmamız öyle başladı.
2. evet güvensizlik oluştu bu sebebden dolayı sunucu arayışına girdim ve 19 da sunucu alip aktif ettim. ve ticket üstünden sizlere yazdım. tatlılıkla ayrılmak için.ve hizmet süresinin dolduğunda kapatılmasını belirttim.
"
Siz 279TL koparmaya çalışmanızı örtpas etmeye çalışmak için eski mevzuyu tekrar gündeme getirmeye çalışıyorsunuz şuanda istediğiniz kadar çırpının rezil oldunuz.
Bu konuyu okuyan herkes sizin 279TL koparmaya çalıştığını gördü. Devam edin.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:24:34 -->-> Daha önceki mesaj 18:22:28 --
Bundan 7 ay önce olmuş bitmiş bir mevzuyu paraya sıkıştığınız için mi gündeme getiriyorsunuz?"
peki 7 ay önce bitmiş ise konuyu neden sildiriyorsunuz ? para koparmak değil sizin yaptınız alavere dala vere forumda kimin ne olduğunu herkes çok iyi biliyordur bu konuda anlım ak.
moderatörler ilgilenecektir konuyla. ve forum kuralları uygulanacaktır.