Superservers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bütün hepsine gerekli cevapları verdik aynı soruları tekrar sorunca yeni cevaplar almayacaksınız.

Önceki mesajları okuyun.

Ne kadar güzel söylemişiz,

elimden geldiğince gönlünüzü almak adına yapabileceğimiz birşey olursa yapmaya hazırız

Siz art niyetli ve arsızca

Neler yapabilirsiniz ? diye soruyorsunuz.

Sizin niyetiniz ne koparırsam kardır.

Kendi firmanızı burada küçültmeye devam ediyorsunuz. Buyrun devam edin.
hitap şeklinizi düzeltin lütfen. konuyu ben güncellemek istemedim. ama siz güncelletmek zorunda kaldınız.

madem öyle ozman neden sildiriyorsunuz konuyu ? 1 sildiniz neyse dedim 2 ci yapınca yazmak zorunda kaldım.

sözleşmeye + maddeleri siz eklediniz onu bile kabullenmeniz 3-5 gün sürdü yalanmı ?
sonrasına hizmetimi neden gününden önce kapattınız. ücretini ödedim hizmetin.

superpanel otomatik yapıyormus. whmcs bende kullandım. superpaneli iptal etmedinizmi ? ben harici kvm kullanacağım dediğimde ve hizmet bekleme konumunda değilmiydi kvm aktif ettikten sonra.

hizmet beklemede konumunda ve hizmetin iptalini hizmet ayrıntısında ki iptal butonu pasif durumda. ve ayrıca hizmetin iptalini ticket ustunden verdim. ve ticketin sonunda ne yazmışım ?

ben değil siz kendinizi küçültüyorsunuz.

yani teklifiniz saçma ben size güvenmiyorum diyorum siz hala bana + hizmet alin yardımcı olalım diyorsunuz.

"elimden geldiğince gönlünüzü almak adına yapabileceğimiz birşey olursa yapmaya hazırız"

Buyrun napacaksınız diyorum. +hizmet alma dışında söyleyin ?

ayrıntılı yazıyorum sebebi ise arkadaş farkli cevap lar yazarak farkli yönlere konuyu çekmeye çalışıyor.

vicdanınız rahat ise bekleyin moderatörler ilgilenecektir. ve haksız olan taraf için forum kurallarını uygulayacaktır.