Ortada bir mağduriyet yok bunu konuyu okuyan sıradan bir vatandaş anlayabilir.
Haksız olduğunuz halde gönlünüzü almak için erdemli davrandık.
Siz yeni hizmet vermekten başka ne koparabilirim diye sordunuz. Birşey koparamayacağınızı anlayınca konunun kitlenmesini istediniz.
olan biten bundan ibaret.
Tamam haklımıyım haksızmıyım moderatorler bakacaktır. siz kesip atiyorsunuz. ben bu güvensizliklerden dolayı ek hizmet almayacağımı belirttim. buna rağmen üsteliyorsunuz.
"279TL koparamayacaksınız, elimden geldiğince gönlünüzü almak adına yapabileceğimiz birşey olursa yapmaya hazırız."
sizin çözüm anlayışınız bu
"Siz yeni hizmet vermekten başka ne koparabilirim diye sordunuz. Birşey koparamayacağınızı anlayınca konunun kitlenmesini istediniz. "
kesip atiyorsunuz anlaşamıyoruz konun incelenmesi ve forum kurallarının uygulanmasını istedim. moderatörler inceleyip ilgilenecektir. ben haksızsam bana yaptırım uygulanır siz haksızsanız size yaptırıp uygulanır.
tekrarliyorum.
benim hatam sizlerin sözlerine güvenmekti.
sizlerin yaptıkları
1-) 11.11.2012-30.11.2012 tarih arasında istediğim sözleşmeyi bana 01.12.2012-31.12.2012 tarihli faturayı ödedikten sonra yani ortalama 45 gün sonra sözleşme elime ulaştı.
ve
http://a1301.hizliresim.com/15/3/hlpm0.jpg gelen sözleşme ilk başta alim yaptımız anlaşma dışında eklenen maddeler vardı. bunun itrazını yaptım sizlere ozman kabullenmediniz 3-5 gün sonra tamam o maddeyi göz ardı ediniz dediniz. ve ilk güvensizliği ozman yaptınız. konuyu ozman açaçakktım siz 3-5 gün sonra erdemliğinizi gösterdiniz. bu güvensizlikten sonra sizlerle çalışmama kararı aldım 3 aya devam etmeme doğrumu. ozman konu açtımmı ?
2-) sunucu 2. ay faturası 01.12.2012-31.12.2012 tarihli idi siz naptınız 27.12.2012 de tutrununuz sormadan sunucuyu kapattınız. size yazdım ve yedekler olduğunu dedim. gene aynı şekilde kesip attınız. suanki gösterdiğiniz erdemliği gösterdiniz.
be koyunu açtım. ve konuya 27.01.2013 tarihinden sonra yazmadım. siz konuyu sildirdiniz. bütün olan bu durumlara karşı hiç bir şey yapmadan. gene konuya yazmadım taki siz gecen hafta konuyu tekrar sildirinceye kadar. ve sinirlendim konuyada yazdım mağduriyet giderilmedi giderilmeden silinmesin diye.
ve sonra siz irtibata geçtiniz ben sizi aramadım. size bana bunu yapın verin diye yazmadım. siz yazdınız
bende cevap yazdım. bu şekilde sinirlendiğimden konuyu sildirmenizden.
madem rahatsızsınız konudan sorunu çözeceksiniz. eğerki rahatsız değilseniz ozman konu kilitlenir durur. son sözlerinizden sonra
"279TL koparamayacaksınız, elimden geldiğince gönlünüzü almak adına yapabileceğimiz birşey olursa yapmaya hazırız."
madem böyle diyorsunuz.farkli itham ediyorsunuz. bende forum kurallarının uygulanmasını istemem doğal hakkım.
mağduriyet yoksa ozman 1-2 yazdıklarımı neden yağtınız. sözleşmeyi geç ulaştırdınız + 12 ay barindirma koşulu koydunuz. 3-5 gün sonra bu kabullendiniz. onuda geçtim 01.12.2012-31.12.2012 arası ücretini ödediğim sunucuyu 27.12.2012 de kapattınız. sormadan etmeden. verilerimi yok ettiniz.
Not: Sorularıma cevap verin ? farkli alıntılar yaparak yazılar yazmayınız.?