Superservers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendiniz ile çelişiyorsunuz mesajlarınızda sunucuyu iptal etme sebebinin yeni sunucu satın aldığınız için olduğunu yazdınız.

Şimdi başka bir şey öne sürüyorsunuz.

279TL koparamayacaksınız, elimden geldiğince gönlünüzü almak adına yapabileceğimiz birşey olursa yapmaya hazırız.
ben çelişmiyorum. sizler konuyu farkli boyuta getirmek ve kesip atmak istiyorsunuz.

evet ozman sunucu aldım. tatlılıkla ayrılmak için onu belirterek yaptım.
bir önceki mesajımda

"
Not. İlk Tartışmalarımız olduğunda Konu açtımmı? taki siz sunucuyu 01.12.2012-31.12.2012 Tarih aralıklı faturasını ödedim hizmet süresinden önce sunuyucu kapatıncaya kadar ? Eğerki normal süresinde kapansaydı. siz sağ ben selamet diyip geçecektim. 1. yanlışı yaptınız sonra 2. yanlış oldu."

ozmanda allaha havale ettim. sen sağ ben selamet düşüncesinde.
ama ne yazıkki gene sunucuyu gününden önce kapatarak ve ozman ticket yazdım ozman bir önceki tartışma da olduğu gibi kabullenmediniz hatanızı.
ve mağdur ettiniz dedim.
siz gene suanki gibi ek hizmette güzellikler yapalım vs diyip kesip attınız. ve konu açmaya mecbur kaldım. başımdan geçeni anlattım.

ve enson mesajım 27-01-2013, 13:44:21 tarih ve saatindeydi.
taki siz ilk konuyu sildirdiniz moderatörlere başvurdum ve geri konu geldi. tutunuz 1 hafta once baktım konuyu gene sildirmişsiniz. sinirlendim. mağdur edin kesip atin sonra konuyu sildirin. bu sefer mesaj yazmak zorunda kaldım. ve mağduriyetimin gidirilmediğini belirttim.

soruyorum size madem haklısınız konuyu neden sildiriyorsunuz? ben tekrar başvurdumda neiçin konu geri getiriliyor.

"279TL koparamayacaksınız, elimden geldiğince gönlünüzü almak adına yapabileceğimiz birşey olursa yapmaya hazırız." çözüm öneriniz bu. ve her zamanki gibi kesip attıyorsunuz.

"elimden geldiğince gönlünüzü almak adına yapabileceğimiz birşey olursa yapmaya hazırız"

yaptıklarınızdan sonra halen sanıl güveneyim sizlere ? ek hizmet alarak

moderatör arkadaşlardan konunun kilitlenmesini ve superververs firmasının tüm kullanıcılarının mağduriyetim giderilmediği için forum kurallarının uygulanmasını istiyorum.