Superservers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mağduriyetinizin giderilmesinden talebiniz nedir?
bakin tekrar tekrar söylüyorum oluşturduğunuz güvensizlikten sonra sizlerten kattiyen tekrar hizmet almam. siz tekrar hizmet sunulaım diyorsunuz.

ne diyorum size mesajlarda ve telefonda kaan beyde
bana sözleşmeyi 11.11.2012-31.11.2012 yani 20 günlük süreç içinde elime ulaştırsaydınız. ozman 2. aya devam etmezdim.

nasılki 2 ay faturası ödedikten sonra sözleşme elime geçti ve 3. aya devam etme kararı almadıysam ozmanda 2. aya devam etmezdim.

ve boşuna 2.ay ücreti ödemezdim. bu secemden 2. ay için ödedim ücretin iadesi dedim. bunu kesip attınız. konu açtımdada verileri istedim yok dediniz. mağduriyetimi giredin dedim bana ozmanda + hizmet alin onda yardımcı olalım vs dediniz. ozmanda size belirttim oluşan güvensizlikten sizlerle tekrar çalışmayacağım diye. başka altarnatif bırakmadınız be ozman konuyu açtım.

ben size soruyorum sizin yapacağınız nedir ? (altarnetif ürettinizmi tekrar hizmet verelim onda yardımcı olalım dışında?)

Not. İlk Tartışmalarımız olduğunda Konu açtımmı? taki siz sunucuyu 01.12.2012-31.12.2012 Tarih aralıklı faturasını ödedim hizmet süresinden önce sunuyucu kapatıncaya kadar ? Eğerki normal süresinde kapansaydı. siz sağ ben selamet diyip geçecektim. 1. yanlışı yaptınız sonra 2. yanlış oldu.