Siz burada mağduriyet edebiyatı ile 279TL koparmak üzere konuyu güncel tutmak ile şantaj yapıyorsunuz.
279TL 1 aylık sunucu kira bedelidir ve iadesi söz konusu değildir.
Siz konuyu açtığınızda iptal talebi verdiğiniz, kullanmadığım sunucu 27sinde kapandı diyerek başınızdan geçen durumu anlattınız. Geri iade talebiniz olmadı.
7 ay sonra konuyu tekrar hortlatarak para koparma girişiminize devam ederek firmanızın itibarını klax_klax 'ında dediği gibi zedeliyorsunuz.
1-)Mağdur değilimde neyim?
2-) iptal talebi verdim doğru ne için verdim ? ve iptal talebinin sonunda ne yazmışım ticketta. Ve sizin yaptığınız nedir ?
3-)doğru başımdan geçen olayı anlattım. iade istemedim.
"7 ay sonra konuyu tekrar hortlatarak para koparma girişiminize devam ederek firmanızın itibarını klax_klax 'ında dediği gibi zedeliyorsunuz."
konuyu 2 kez sildirmediniz? 7 ay sonra mesaj yazmak zorunda beni bıraktınız. mağduriyetim giderilmeden nasıl sildiriyorsunuz.?
2. kez konuyu sildirdiniz mi ? ve moderatorlere başvurdum konu geri getilmesi için tekrar silinmemesi için mağduriyetim giderilmedi mağduriyetim giderilmeden silinmemesini istedim. ben mi sizi aradım mağduriyetimi giderin diye? konu silinmesin diye yazdıktan sonra mesaj atan sizsiniz. sonrasına arayan sizsiniz.