Hayır ödeme ayarlarıyla falan hiçbirşeyle oynamadım reklamalrıma tıklıyorum

Alıntı
Rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, fakat isteğinizi şu anda işleyemiyoruz. Mühendislerimiz bu problemden haberdar edildi ve çözmek için üzerinde çalışacaklar.
Yazıyor
ben adsensemi hem sitelerimde hemde youtubeda kullanıyordum sitemdeki reklamlarda gözükmüyor fakat. youtubedaki reklamlar çıkmaya devam ediyor. sanırım sitelerimden saldırı geldi incelemeye alındı hesap. Yada geçici bir sorun ki İnş... Öyledir .

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:05:16 -->-> Daha önceki mesaj 15:58:29 --

Hesap gitti sanırım şimdide youtubeden mesaj geldi.

Alıntı
Sayın **
Kısa bir süre önce adsense-noreply@google.com adresinden AdSense hesabınızın durumuyla ilgili bir e-posta almış olabilirsiniz. Geçerli bir AdSense hesabı olmadan, YouTube İş Ortağı Programı'na katılamazsınız. Geçersiz tıklama etkinliğinden veya politikalarla ilgili diğer nedenlerden dolayı devre dışı bırakılmış olabilecek AdSense hesapları hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu makalelere bakın:

Hesaplarınızı iyi durumda tutma
AdSense hesabınız geçersiz etkinlikten dolayı devre dışı bırakılmış olabilir
Başvurum neden onaylanmadı?
İtiraz ederseniz ve AdSense hesabınız eski duruma döndürülürse, YouTube iş ortaklığınız tekrar etkinleştirilir; bu işlem 48 saat sürebilir. Birden fazla AdSense hesabı oluşturmanın AdSense Şartlar ve Koşulları'na aykırı olduğunu lütfen unutmayın.
Saygılarımızla,

YouTube Ekibi
Ve Son Olarak Adsense girişte yapamıyorum

Alıntı
Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun.
Hesabınız, program politikalarımız ihlal edildiği için devre dışı bırakıldıysa; daha fazla bilgi için Devre Dışı Bırakılan Hesaplar için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
AdSense anasayfa'ya dön.