Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Ben en son Bodrum -> Marmaris -> Fethiye gezdim, 2şer gün otellerde kaldım, bu ilçelerin birinden diğerine geçiş minibüslerle 2.5 ar saat, ama nasıl geçiyor anlamıyorsunuz çünkü doğası güzel.
Arabayla non-stop bir manyaklığa girecekseniz, çok keyifli ama deli gibi yorucu bir patika önerebilirim. Lakin bu sayacaklarım arabayla sanıyorum 200-250 km kadar götürür. maps'den bakın.
1. Bodrum yarımadasında {merkez, gümbet, turgutreis ve türkbükü} gezebilirsiniz, Bodrum yarımadası baştan aşağıya muhteşemdir. Bunları tek güne sığdıramayabilirsiniz. Ama yolu kısaltmak isterseniz Bodrum merkez ve Gümbet'i gezmek bile çok eğlenceli.
2. Sonra Sakar üstünden Gökova'daki Akyaka'ya inin, Akyaka ve Gökova körfezi şahane bir doğaya sahip.
3. Gökova'dan güneye doğru sürerseniz yaklaşık 1 saatte Marmaris'desiniz. Marmaris kumsalını, Çarşısını ziyaret edebilirsiniz.
4. Marmaris'den 45dk - 1 saat uzaklıkta Köyceğiz Gölü var, Köyceğiz gölünü gördükten hemen sonra gölün etrafını dolaşıp Dalyan'a ulaşabilrsiniz. Dalyan'ın çok güzel bir kanalı, tarihi eserleri ve plajı var.
5. Dalyan'dan doğuya göre sürerseniz önce Göcek'i göreceksiniz, küçük ama güzel bir yer burası.
6. Göcek'i geçip biraz daha sürerseniz Fethiye'yi göreceksiniz. Şehrin kendisi süper değil ama Ölüdeniz'e giderseniz beğeneceğinizden eminim.
Bütün bunları en manyakça şekilde yapsanız bile 5-6 gününüzü rahat alır, 2 güne sığmaz. Belki arada ara bölgelerde 40-50 liraya oteller bulabilirsiniz, maaliyetinizi azaltırsınız.
Mesela sallıyorum Köyceğiz'de konaklarsanız Marmaris'in çeyrek fiyatına otel bulabilirsiniz.