Sektörde yer alan birisi olarak bende yorumlarımı paylaşmak istiyorum;
Oyunskor.com'un düşüşü hakkında şaşırmadım desem yeridir. Çünkü arkalarında otoriter backlink güçleri yer alıyordu. Site için yapıları da iyi olunca başarı kaçınılmaz oldu ve en zorlu kelimelerde kafada yer aldılar. Fakat ne oldu da bu kadar olumlu done varken cezalandırdılar merak ettim. Backlinklerini analiz ettiğimde ise 13 Mart sonrasında asabi bir backlink alımları var. Fakat bunun yanında 1 Mart 2013 ten başlayıp 1 Agustos 2013 tarihleri arasında da %20-25 e yakın referrer domain backlink kayıpları yaşamışlar. Şu anda yaşadıkları bu ceza kesinlikle backlinkleri ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Sektördeki büyük oyuncuların böylesine amatör hareket etmelerini yadırgadım doğrusu. Belkide networklerinde bulunan diğer ülkelerinin otorite siteleri ile uğraşmaktan adamlar oyunskor.com a fırsat bulamadılar kim bilir

Ama yazık olmuş gerçekten de.
Gelelim oyunkolu.com'a ; Bu adamlar zaten bas bas bağırıyorlardı google gel bize ceza kes diye. Çünkü gerçekten de işi çok abarttılardı. Bugün bir çok blog ve oyun sitesinde bu adamların backlinkleri yer almaktadır. Buda cezaya davetiye çıkardı onlar açısından. Üzüldüm mü desem yalan olur çünkü bu kelime türevlerinde sayelerinde ekmek yiyeceğim. Teşekkürler oyun kolu
Bu olay şunu gösteriyor ki bizlere; Kim olursan ol sıralamada bir garantin yok. Google benim dediğim olur dedi kısaca. Sektördeki bir çok arkadaşın yeni kelimeleri belli oldu artık. Fakat dikkat etsinler kasacaz diye onlarda patlamasın

)
Hepinize bol hitli günler dilerim arkadaşlar. Hayırlı Ramazanlar.