Sedo'da da aynı şey var hocam. 60 dolarlık bir teklif geldi ve 50 dolar kesinti bana kalan 10 dolar. Kabul etmedim tabii ki. Alanadlari.com'dan 7-8 tane domain sattım ve en azından anlaşabiliyoruz. Daha önce aynı böyle bir konuda komisyondan bahsetmiştim komisyon yüksek gibisinden ve komisyon önemli değil hallederiz siz kabul edin demişlerdi. Ama yine de sizin dediğiniz gibi sabit yapılmalı çünkü aynı şekilde bende komisyonu yüksek görünce fiyatı daha da yükseltiyorum mecbur. Gerçi %99 sabit fiyat yaptım artık.
üstad işte söylediğim sıkıntı burada, özelden birebir pazarlık yapıp niye %10 ile uğraşalım, sabit yüzde olsun her domain için, ha özel durumlar olur 100 bin liraya bir domain satılır adam derki 10k vermem 3k size yeter bu anlaşılır ama 500 tl 1000 tl her domain için özel görüşme yapmak bana göre uygunsuz.
izleyecekleri strateji sonuçta kendi kaderlerini belirleyecek, türk domaincileri içinde bir alternatif olup olamayacağını. ben gidişatından memnun değilim, eksikler çok.
aynen hocam, aslında böyle konular onların yararına ama lütfedip bakmıyorlar ilginç.