NepenTheS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben senin gibi şikeyi ve şikecileri korumam, eğer ki benim takımımdan yönetici, şike yaptıysa, prim aldıysa, bizi de hemen düşürsünler, almasınlar Avrupa'ya, biz doğrunun yanındayız, eğer ki bizim Rahmetli başkan böyle bir şey yaptıysa, onun da yatacak yeri yok demektir. Sen rahat ol

Kaç yaşına gelmişin hala ne konuşacağını fark edemiyorsun, hep aynı terane, 17 takıma 1 kişi, yok güç vs.
Anlaşıldı "yav he he" sen haklısın.
Öyle ben korumam deyip de gelip burada hala laf yarıştırmakla işler yürümüyor.

UEFA Tahkim Kurulunda son dakika da kurulan tuzak kurgusunda gündeme Bursaspor - Trabzonspor maçı getirilmiş ve Fenerbahçe, Bursaspor 'a teşvik primi vermekle suçlanmıştır. Evet fikri hür, vicdanı hür Bursaspor taraftarı arkadaşım. Şimdi lütfen söyler misin Bursaspor şikecidir diye.

Lütfen söyler misin Bursaspor 'un şampiyon olduğu sezon şimdi tüpçü diye küfür ettiğiniz Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve GS Kulüp Başkanı Adnan Polat ve Trabzonspor Başkanı Sadri Efendinin sürekli vurguladığı ve ligin son haftalarına gelindiğinde iyice ayyuka çıkan "biz şampiyon olamıyoruz, o yüzden Bursaspor şampiyon olsun" diye dillendirilen ve insanlara baskı kurularak göz baka baka yapılan şike türünün adını siz koyun. Hangi dünya futbol liginde bu şekilde bir diyalog görülmüştür bunun örneklerini bana verin, veremiyorsanız susun ve temiz vicdanınız ile cebelleşin. Son maçta tüpçünün ve Denizli'nin as takımdan 10 eksikle Bursa'ya gelerek maça yatması da apayrı bir vicdan meselesidir. Biz buradayız arkadaş, sizin izlediğiniz ligi biz de izliyoruz merak etme. Hiç bir takım bize as kadrosundan yoksun gelip de yatmamıştır. Aksine maç boyunca 4-5 kat efor sarfedip de sonrasında yenildiklerinde sahanın ortasına yatıp ağlayan insanları gördük. Sanki şampiyonluğu onlar kaçırmış gibi ağlayan insanlar gördük. Hiç utanmadan TV 'lere çıkıp Trabzon için attım bu golü diyen arsızları gördük, şikeden bahseden vicdan sahibi arkadaş.

Benim yaşım başım sizi hiç ilgilendirmediği gibi, haddini bilip efendiliğini korumak her daim yeğdir. Önce kendi kapınızın önünü temizleyin, sonra milletin kapısının önündekine laf deyin. Efendilik erdemdir, bunu asla unutmayın.