Hak verilmez önce bunun farkına var. Hakkınsa ligde 2. olacaksın. 2. olamıyorsan hakkımı yediler diyemezsin. Sana biçilene razı olursun.
Şike yaparlarken kişilerin yanında mıydın? Değildin. O vakit gereksiz diyaloglara hiç lüzum yok. Şampiyon olduğunuz sezon son maçta as takımdan 10 eksik futbolcu ile size gelip de zar zor yendiğiniz Beşiktaş maçını unutma. O yüzden efendice, haddinizi bilerek yorum yapın. Madem ortada şike var nerede şike ile suçlanan diğer takımlar?
Tahkim kurulunun sonradan getirdiği son 4 maç ne idi biliyor musun?
Bursaspor - Trabzonspor
maçı için teşvik primi vermişiz Bursaspor'a 
Temiz vicdanlı Bursaspor'lular bu duruma ne diyeceksiniz? Bu durumda şikeci grubuna siz de dahilsiniz. Hodri meydan Fenerbahçe şike yaptıysa "
satın aldığımız" diğer takımlar nerede? O maçta size değil de, Trabzon'a mı teşvik primi verdik?
Haktan, hukuktan bahsetmiyorum. Çünkü hayatta hak ve hukuk yoktur. Güç vardır, gücü yeten yetene. Ve ne yazık ki siz 17 takımın gücü Fenerbahçe'ye yetmez.
İlk gitmediğimiz sene şampiyon kadromuz elimizde olsaydı ligin de tozunu attırır, Avrupa'nın da dibini bulurduk. Ama gel gör ki; ölmüş ile olmuşa çare yoktur. 2. - 3. sınıf futbolcular aldınız diye CL şampiyonu mu olacağınızı sandınız bilmiyorum ama bugüne kadar Bursaspor'un almış olduğu futbolcular içerisindeki en kaliteli futbolcular olarak gözüküyor bu seneki topçularınız. Eh bu sayede kalitenizi biraz yükseltmiş oldunuz, zevkine vara vara futbol izlersiniz.
Yani marifet konuşmak, yazmak ise emin ol bu konuda elime su dökemezsin. Ve yazdığım hiçbir şeye de mantık dahilinde, delili ile cevap veremezsin. Ama bu tavrı marifet olarak görmediğim için sizi efendiliğe davet ediyorum. Laflarınızı ölçerek, biçerek konuşmanızı istiyorum. "Gördüğünüzün yarısına, duyduğunuzun hiçbirine inanmayın" diye bir laf vardır bilir misiniz?
Ben senin gibi şikeyi ve şikecileri korumam, eğer ki benim takımımdan yönetici, şike yaptıysa, prim aldıysa, bizi de hemen düşürsünler, almasınlar Avrupa'ya, biz doğrunun yanındayız, eğer ki bizim Rahmetli başkan böyle bir şey yaptıysa, onun da yatacak yeri yok demektir. Sen rahat ol
Kaç yaşına gelmişin hala ne konuşacağını fark edemiyorsun, hep aynı terane, 17 takıma 1 kişi, yok güç vs.
Anlaşıldı "yav he he" sen haklısın.