Yazdığım onca şeyden, aradaki bir detayı mı aldın güzel kardeşim. Yazımın amacı, dışarıya karşı birlik olmaktı. E biz böyle yaparsak zaten bir gıdım yol alamayız ki.
Verdiğin örneklerde çok yakın değil. Savaştan bahsetmiyoruz. Şike yapan kimse en ağır cezayı alsın. Hangi takım, kaç puan aldıysa, 5 katı silinsin. Ama başkanlar yada oyuncular şike yaptı diye, Şikeci Fener, Şikeci Beşiktaş gibi söylemlerde doğru değil. Biz taraftarların ne suçu var ? Şike yapan cezasını çeksin. Bu kadar basit. Ama zaten dünya tarafından sevilmeyen bir ülkeyiz. Onlara karşı birlik olmak varken, biz tam tersi kutuplaşıyoruz. Ben buna karşıyım.
iPhone cihazım ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi. Yazım hataları için özür dilerim.
Usta ben zaten mesajımda belirttim, her şeye eyvallah derim, ama benim derdim şu bazı insanlar başkanlarının da şike yaptığını kabul etmiyorlar. Yoksa Fenerbahçe veya Beşiktaş Avrupaya gitmiş yada gitmemiş banane ? ne derdim olacak.
Hocam Beşiktaş'ın yargılandığı maç olan İBB maçı hakkında görüşlerini alabilir miyim ? Usülsüz transfer girişimi, henüz suçluluğumuz ve ya suçsuzluğumuzun nihai olarak açıklanmadığı bir yargılama..
Beşiktaşı günahım kadar sevmem, fakat ben Beşiktaşın şike olayını hala çözebilmiş değilim, nasıl oldu, ne yaptılar, maçı canlı izledim hiç bir şey yok, olaya bakıyorum yine bir şey göremiyorum, açıkçası Beşiktaş arada kaynıyor diye düşünüyorum.