Üstadım aklı selim insanlarsınız, hala şikeyi yapan şahıslar diyorsunuz, bu şahıslar babasının hayrına mı yapmışlar şikeyi, yoksa takımları üzerinden para kazanmak için mi ? Futbolcunun günahı yok de eyvallah diyeyim, belki teknik direktör bilmiyor de eyvallah diyeyim, şimdi şöyle düşünün biz gitsek bir tane ülkeye atom bombası atsak, 10 milyon kişiyi öldürsek bu kararı başbakan vermiş olsa, şimdi sen adamlara diyebilir misin, başbakan yaptı kardeşim, bizim ülkemizin ne suçu var diye ?
Yazdığım onca şeyden, aradaki bir detayı mı aldın güzel kardeşim. Yazımın amacı, dışarıya karşı birlik olmaktı. E biz böyle yaparsak zaten bir gıdım yol alamayız ki.
Verdiğin örneklerde çok yakın değil. Savaştan bahsetmiyoruz. Şike yapan kimse en ağır cezayı alsın. Hangi takım, kaç puan aldıysa, 5 katı silinsin. Ama başkanlar yada oyuncular şike yaptı diye, Şikeci Fener, Şikeci Beşiktaş gibi söylemlerde doğru değil. Biz taraftarların ne suçu var ? Şike yapan cezasını çeksin. Bu kadar basit. Ama zaten dünya tarafından sevilmeyen bir ülkeyiz. Onlara karşı birlik olmak varken, biz tam tersi kutuplaşıyoruz. Ben buna karşıyım.
iPhone cihazım ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi. Yazım hataları için özür dilerim.