Sonuç,
Film sitelerine tanıtım yazısı ya da backlink almadan ilk sıralarda yer almak mümkün. Kaliteli içerik girmeniz başta önemli, belli sayıda makale. Tabi bunun yanında iyi bir site içi SEO. Film temalarına da çok gerek yok gibi. Yani Google doğallıktan yana. Peki filmlerde ilk sayfada ve sayfalarda uzun süre kalabilir miyiz derseniz henüz bir cevabım yok. Ancak ilk 20'den sıralamaya dahil olabiliyorsunuz. Bunda biz.tr domainin bir etkisi olduğunu da zannetmiyorum. Doğallığın Google'ın gözünde önemli olduğunu söylüyorum. Anlamadığınız bir yer var mı hala arkadaşlar? Yoksa madde madde mi yazayım daha kolay algılayabilmeniz için

Ha birde Adsense onaylı bir site olmasının belki bir etkisi olabilir bunu SEO'cu arkadaşlar daha iyi bilir.
Google kurulduğu günden beri "
Doğal Olun" diyor.
Sonuç : Webmasterların %80'ni doğal olmuyor.
Neden mi?: Doğallık ile SEO olmaz. Daha doğrusu sadece doğal olarak bir yerlere varamazsınız. Sizin siteniz ilk 3'e girmiş olabilir ama doğal olmayan çalışmalar ile insanlar ilk sıralara giriyor.
Örnek : Film İzle kelimesinde ilk sıralarda yer alan ilk 500 site'den kaç tanesi ÖZGÜN ve kaç tanesi Hiç tanıtım çalışması yada backlink gibi seo işlemleri yapmamış ?
Netice olarak : Özgünlük = Başarı demek değil ama başarıya gitmek için iyi bir yol olabilir. Bilgili insanlar bunun farkında zaten ama bu tür konular sayesinde bilgisiz insanlar iyice cahilleşiyor. 3-5 Gün sonra acemi biri çıkıp bu konuda sizin yazdıklarınızı yaparak boş yere zaman, emek ve maddiyat kaybedecek. O yüzden artık lütfen emin olmadığınız konularda insanları yanlış yönlendirerek zamanlarını çalmayın...