Yav sen demedin mi Trabzonspor'un diğer takımlarla yarıştığı sezon yok diye.Al yukarıda cevabı var.
Tek yaptığın kelime oyunları boş laflar.Bir dediğin bir dediğini tutmaz, söylediklerin yalan yanlış çıkar.
Ben senin söylediklerini yalanlamaktan bıktım, sen tutarsız yazıp komik duruma düşmekten bıkmadın

Daha önce defalarca aynısı oldu.
Mesajının hepsini okuma gereksinimi duymadım.Doğruluğunu araştıracak vaktim yok
Hayırlı sahurlar.
Yahu ilk mesaji attigimda TSnin verilerine bakmadan, ligin genel durumuna gore soyledim. Nerden bileyim 79 yilinda GSnin ligin ikincisi olduugnu. Cok ince detaya takilip, resmin butununu gormemek icin kasiyorsun. Gerci sende olan biteni biliyorsun, ama bu sekilde kanitlarla ortaya onune konunca, kivirmak icin icinde GS ile bir sampiyonluk mucadelenizi ortaya atiryorsun. Ayrica sizin GS ile 13 sezonda sadece bir kere sampiyonlik mucadelesi verme ihtimaliniz (13 1) 0.38* (1-0.38) uzeri 12 = 0.016. Yani GS ile bu kadar az sampiyonkluk mucadele verme ihtimaliniz yuzde 1.6. Ama ne hikmetse gerceklesmis.
Zaten istatistiklere bakmaya gerek yok. Az biraz kafa calistirsan anlarsin. TS 13 kere diger 3 buyuklerle sampiyonluk yarisinda olmus. FB ligin genelinde 18, GS 19, BJK 13 kere sampiyon olmus. TSnin bu 13 sampiyonluk girisimini diger 3 buyuklere dagittiginda, yani TSnin ilk 2ye girdigin sezonlarda diger takimlara homeken dagittinda FB ve GSnin birbinie cok yakin, BJKnin bu ikisinden 1-2 eksik cikmasi lazim. Yani 5-5-3 falan olsa, eyvallah. Sizinkisi 10-2-1. FB ve GS nin sampiyon olma sayilari cok yakin. Biri 18, digeri 19. Bu iki takimin sizinle hemen hemen ayni sayida sampiyonluk mucadelesi vermesi lazim. Tabi lig hileli oldugu icin siz FB ile 10 kere sampiyonluk mucadelesi yapiyorsunuz, GS ile 1 kere. Mantiken bu 10 ve 1 icin 5-6,6-6, 4-7 gibi bisey olmasi lazim. Ama sizi oyle bir itekliyorlarki FB karsisinda, aklin hayalin durur.
FB simdiye kadar ligi 35-40 defa ligi ilk 2 sirada bitirmistir. Mesela bunlarin 32-33 tanesinde diger takim GS olsa, ben bu iste pislik var derim. Cunku takim sevgim aklimin onune gecmez. Sizede tavsiye ederim. 13 sampiyonluk girisiminizin 10unda diger takimin FB olmasi hic normal degil. Hele GS ile su son 40 yilda sadece bir kere sampiynluk mucadelesi vermeniz imkansiz otesi. Biraz dusunseniz niye hep FB ile sampiyonluk mucadelesi yaptiginizi anlarsiniz.
Ben burada rahat rahat sizle iddiaya gireluim diye meydan okumamin takim sevgisi degil, istatistik ve futbol bilgisi. Sizin bu sene birakin70 puani, 60-65 bandina cikmaniz bile buyuk basari. BJKnin stadi yapilana kadar bu lig FB-GS arasindadir, sizin olayiniz FB karsinda hayatinizin futbolunu oynayip puan almaktan ibaret. Son 28 yilda 5 kere ligi ilk2de bitirmissiniz. 4uFB ile, biri BJK ile. 95 yilindada BJKde Daum vardi, bastan sona adamlar ligi domine etti, GS, FB erken havlu atti, aradan siz ciktiniz, yoksa BJK-TS arasinda bir sampiyonluk mucadelesi yoktu. Sizin sampiyonluk mucadelesi yapabileceginiz tek takim FB. Oda dizayn geregi, iyi oldugunuz icin degil. GS bu durumdayken sizin ligte basari yakalama ihtimaliniz yok. Bosuna heveslenmeyin.