protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla benim takimin 3-4 yilda bir kere sampiyonluk mucadelesi yapsa, ve butun sampiyonluk mucadeleleri FBye karsi olsa, acayip iskillenirim. Sonucta TRde en cok sampiyon olan takim GS. Mantiken GS ile en asagi 4-5 kere sampiyonluk yarisinda olmamiz gerekiyr diye dusunurum. Sadece GS ile degil, BJK ilede en asagi 4-5 kere sampiyonluk icin kapismak lazim. Bunlarin hicbiri yoksa, abi biz fasulyemiyiz, niye BJK ve GS gucten dustugunde biz FB karsisinda rakip olarak cikiyoruz diye dusunurum. Sende dusun, acitmaz, gercekleri gormeni saglar. GS bu kadar gucluyken sizin sampiyonluk olayiniz hayal, nerden mi biluyorum, gecmis 40 yildan. Yok takimimiza guveniyoruz falan diyorsanizda, buyrun hodri meydan. Birakin sampiyonlugu sizin arkadan itelenmeden 70 puan yapma ihtimaliniz yok. Takiminiza guveniyorsaniz, girelim 70 puan uzeriden iddiaya. Uzun lafin kisasi bosuna hayal kurmayin, GS nin dibe vurmadan sizin binde bir bile sampiyonluik sansiniz yok.
Usta kimse şampiyonluk şansı var yada yok konusuna girmedi.Şike olaylarından dolayı takıma karşı antipati duygusu beslemeniz çok doğal.Yorumunu buraya bağlıyorum.
Öyle bir şey söylüyorsun ki ayıp olmasa sadece ''eee'' diyecem.Galatasaray veya beşiktaşla şampiyonluk yarışına girip girmememiz ne ifade ediyor ? Cemaat falan diyeceksen yine aman hiç cevap verme.