Üründen bende satın aldım.Doğruyu söylemek gerekirse; ne de olsa çin malıdır giden 9,90 olsun deniyeyim diye almıştım fakat yanılmışım cidden sağlam bi ürün,çok fazla da ses çıkarmıyor.Teşekkür ederim hayırlı satışlar
beğendiğinize sevindim güle güle kullanın
hocam çok hoşuma gitti fan elinizde varsa bir adet daha almak istiyorum ?
malesef tükenmez dedigimiz 1000 tane ürün tükendi bi ihtimal hafta sonu depoda sağda solda kalmışsa 30 40 tane daha getiricem o zaman size haber ederim
Ürünün resimlerini ekleyebilir misiniz ?
resimleri zaten ilk konuda ekli
aslında ürün güzel. fiyatıda uygun ama kargo için 7 lira verince karı kalmıyor bize burda bi yerde 20 liraya gördüm aynısını, Kargoyu daha ucuza getirme şansımız yokmu ?
kargo daha ucuza gelse zaten kimseye 6,90 kargo ile göndermezdik ama malesef kargo fişinizde geldiginde göreceksinizki 6,90 kargo bedelidir yani bizimle alakalı bişe deil zaten alemi cihan olsa 5 TL den aşagı kargo ücreti ile bu tarz kutulu bir ürünü göndermesi çok zor ayda 1000 lerce kargo gönderen bir firma olacak ki belki dolayısı ile bizde isteriz daha altına bir rakam olmasını ama malesef

. gerçi bende olsam ta istanbuldan hakkariye zaten 7 liranın altında bi ürün taşımam tabi herkezin mesafe uzak deil ama bizimde elimizden ancak bu kadar geliyor yapılan anlaşma ile tüm türkiye %35 %50 arası indirimli gönderiyoruz buda en düşük maliyet 5,75+kdv olarak bu rakama geliyor. belki yurtiçi deilde sürat ile çalışsak 1 TL daha altına olacak ama ozamanda kargolarda sıkıntı yaşanıyor ki başımıza geldi. kargo ücreti ödemeden ancak istanbul içi elden teslimat olur.