VAKIF HOSTING, şirket olarak yeni kurulan, Ankara'da faaliyet veren ve tamamen hosting işini yapmayı amaçlamış bir kurumsal firmadır.
KURUMSALLAŞMA çerçevesinde, gerek websitemizin yenilenmesi, gerek müşteri yönetim sistemimizi kendimizin yazmakta olması, gerekse de yeni ofisimiz tadilatı sürmektedir.
VAKIF HOSTING, olarak daha önceden devralmış olduğumuz müşteriler dışında da yeni müşteriler kazanabilmek adına RESELLER kampanyası düzenledik.
HOSTING konusunda tecrübeliyiz, ancak bu sektörde yeni olduğumuzdan dolayı müşteri güvenini kazanabilmek adına yılın 365 Günü koşulsuz, şartsız para iadesini garanti ediyoruz.
24 Saatlik ücretsiz hesap oluşturup müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız.
Tüm Bayi Hesapları, FRANSA Online.net 'te barınmaktadır.
Makinamız:
Dedibox WOPR
İhtiyaç halinde aynı makinadan
3 adet daha stoğumuzda mevcuttur.
BAYİ HOSTING Aylık 20.00 TL, Yıllık 200.00 TL
► 50 GB Alan
► 100 GB Aylık Trafik
► 50 Adet Alan Adı Barındırma
► Sınırsız FTP Hesabı
► Sınırsız E-Posta Hesabı
► Sınırsız Veritabanı
► WHM / Cpanel
► Nginx Teknolojisi
► CloudLinux
► DDOS Koruması
► Spam Filtresi
► Antivirüs Koruması
► Linux Centos Server
► FRANSA Lokasyon
► %15 CPU İzni
► Aylık Yedekleme
VAKIF HOSTING, olarak amacımız R10'da en çok satan reseller sahibi olmak değil. Verebileceğimiz en kaliteli hizmetten yararlanacak kadar reseller müşterisi bulundurmak.
Şartlarımız :
Hack, ad*lt, spam ******, sohbet vb. gibi siteler kabul edilmemektedir. Bu hesaplar tespit halinde kapatılır ve tekrar aktif edilmez.
FTP hesaplarında Web Dosyaları dışında (muzik,oyun,proğram,film,mp3 vb.) uzantılı Dosyalar barındırmak ve upload/download yasaktır bu içerikler bulunduğunda silinecektir.
Bu Kampanyamızdan Oyun siteleri yararlanamamaktadır.
Kampanyamızdan yararlanan müşterilerimiz ücretsiz olarak (sponsorluk) hizmeti veremezler. Hosting firmaları bu paketten yararlanamazlar.
VAKIF HOSTING kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Ödeme Yöntemleri :
Müşteri yönetim sistemimiz halen bitmediği için geçici olarak ödemeleri Banka Havale/Eft, Ptt ve Paypal ile alabiliyoruz.
En yakın zamanda şirketimize ait Kredi kartı entegrasyonumuzu müşteri yönetim sisteminde bulabileceksiniz.