Anachronos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
25 yaşındayım bu zamana kadar 1 kere yani 1 ay yattı sigortam. İşe alan hiç kimse sigorta yapmıyor. Bilgisayar donanımcısıyım. Lise bittikten sonra 2 senelik üniye gittim okuyamadım. 22 yaşında askere gittim 23 yaşında geldim. Şu an bir yerde çalışıyorum ama yine sigortam yok. Artık kafayı sıyırıcam yada kafama sıkıcam yada gidip onların kafalarına sıkıcam. İş yok işe giriyorum adam gibi maaş vermiyolar. Şimdiki çalıştığım yer 500 lira veriyo şaka gibi. Sigorta desen zaten yok. 88 doğumluyum bu zamana kadar 1 ay yattı sadece sigortam. Allah banada bi kapı açar inşallah. Acayip doldum yaa
Sizin gibi insanları gördükçe bu başımızdakilere daha güzel küfürler ediyorum nedense.

Bizim burada Akp ye üye olanlar gayet rahat kadrolu min. 1000 tl maaşlı işlerde çalışmaya başladılar.
Akp'ye üye olanlara il örgütlerinden sms geliyor, 100.000 yeni kadro alımı var,ihtiyacı olan gelsin görüşelim diye.

Bunlar sabah akşam namaz kılıp Allah diyen insanlar hocam, merak etme şurda rezilce yaşayacağımız belki 40 sene daha.Diğer taraf sonsuz, onlar düşünsün.

Doldursunlar doldurabildikleri kadar, kendi adamlarını kadrolara.