Kullanıcı Yorumları ( Yorumlar R10 ve WebmasterSitesi Konularındaki Yorumlardır )
Bir adet film scripti alınmıştır gayet hızlı bir şekilde kurulumu yaptık güvenli ve sorunsuz tavsiye edilir
Ben aldım memnun kaldım ilgili bir arkadaş kendisi. Almak isteyenler gönül rahatlığıyla tercih edebilirler. Tekrardan teşekkürler.
Bir adet film scipti alınmıştır.
kullanmış olduğum daha doğrusu kullanmaya calıştığım hosting firmasında sorunlardan kaynaklı ilk başta biraz zor kurulumu yapsakta kendisi epey ilgilendi ve sorunun benim hizmet almayı secmiş olduğum hosting firmasından kaynaklı hata olduğunu tespit ettik.
Bu süreçte coğu insan hata senden kaynaklı deyip kurulum için gerekli desteği gosteremeyebilir di sağolsun kendisi defalarca denedi. hemen sorun sende diye üzerinden işi atmadı.
Daha ilk sürümü olmasına rağmen epey başarılı bir film scipti. sonraki güncellemleleri ile epey bir kullanıcıya ve film severlerin ziyaret edeceği sitelerin altında kolayweb imzasını gorebileceğinize inaniyoroum.
syg
sipariş alınmıştır.Kendisine çok teşekkür ederim ilgi ve alakası için..
Denemek ve yazılımcıya destek olmak amacıyla satın aldım 1 adet , fazlasıyla beklentiyi karşılayan esnek kolay kullanışlı bir sistem alacak arkadaşlara öneririm.
script güzel ve geliştirmeye açık kodlama bilgisini geliştirmek isteyen ve sitesine özgün bi script olmasını isteyen varsa scripti satın alarak başlayabilir.
Arkadaşla daha önce çalıştık gayet ilgili biri.
siteyi incelediğim kadarıyla süper olmuş reklam alanları yerleri düzenleme gercekten kaliteli almayı planlıyorum

Calışmalarının başarılarını dilerim
1 adet alınmıştır , arkadaş gayet ilgili .
Teşekkürler.