SARI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben yaptırdım samatyada..ya parayı konuştıracaksın ya da sıra bekleyip sakinleştirici verilip 1 dakikada yapacaklar ..bünyen sağlamsa kalkar hemen gidersin zayıfsa içerde beklemek yok dışarda sandalyede kendine geleceksin ...bayıltmadan daha iyi bence ayılması stresi bi dert...
TurkGladio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bildiğim bayıltılıyor?
fenabiri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bayiltiyorlar yani anestezi li korkulacak bişey yok çok basit birşey şimdiden geçmiş olsun

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
AyazWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
babama 2 kez Özel hastanede bayıltarak endoskopi yapıldı. ilkinde bi sorun olmadı ama ikincisinde büyük ihtimalle dozu fazla verdikleri için babam gereğinden geç uyandı. uyanırken de anormal hareketleri oldu çok korktuk tabi doktorlar bile şaşırdı ne oluyor diye. bize psikolojik bir rahatsızlığı var mı gibi saçma sorular sordular. sonra hemen röntgen vs çektirdik bişey çıkmadı allahtan. ama bayıltma işi çok riskli bi iş yani özel vs farketmiyor bayıltan kişinin elinde tüm hayatın diyebilirim.

Üniversitenin tıp fakültesi hastanesinde girecektim endoskopi odasına. biraz sorumsuzlar. cok ağır hasta olmadıkça bayıltmıyorlar burda maalesef.

Milqboys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben daha önce 3 sefer girdim hastalığınız nedir ve burundanmı ağız yolu ilemi yoksa anüstenmi verilecek buna göre tecrübelerimi paylaşırım ?
Ağız yolu ile inecekler hocam rahatsızlığım ise kilo alamıyorum gelişim problemi var. Kan tahlillerimde bir şey çıkmadı bir de bu sekilde test istediler..