TylerDurden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
özel alan kullanarak her sayfaya farklı logo ekleyebilirsiniz.
Nasıl yapabilirim.Kodlaması.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:29:48 -->-> Daha önceki mesaj 14:28:31 --

yakuphan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajımdaki diğer sorulara da cevap yazsaydınız keşke, sayfalara mı yoksa her yazıya mı ayrı logo eklemek istiyorsunuz. Eğer sayfalara ise aşağıdaki kodları temanızın header.php dosyasında <?php wp_header(); ?> satırının üstüne yapıştırın.
<?php
if (is_page()) {
 global $post;
 $yaziadi=$post->post_name;
 $logoklasoru = 'wp-contents/uploads/logolar/';
?>
<style type="text/css">
    #ustkisim h1 a{background-image:url(<?php echo $logoklasoru.$yaziadi. ".png";?>) !important;}
</style>
<?php }; ?>
Logolarınızın .png uzantılı olduğunu kabul ettim, logolarınızın hepsinin uzantısı aynı olmalı. Eğer jpg kullanırsanız kod içerisindeki .png yerine .jpg yapın, ayrıca logo dosyalarını wp-contents/uploads/logolar klasörüne koyduğunuzu kabul ettim, siz başka bir klasöre koyarsanız, kod içerisinden ona göre gerekli değişikliği yapın.
Logolarınızın adları sayfalarınızın slug (kısa adları) adları ile aynı olmalı. Örneğin iletişim sayfanızın kısa adı muhtemelen iletisim olacaktır. Bu durumda bu sayfa için hazırladığınız logonun adı iletisim.png olmalı. Hakkımızda sayfasının ki hakkimizda ise logosunun adı hakkimizda.png olmalı.
Her sayfaya farklı logo eklemek istiyorum.