Erkeğiz, bütün gerizekalılıkları saçmalamaları ve rezillikleri bizim yapıp onları eğlendirmemiz gerekiyor. Bu düzen evlendiğinde belki biraz farklılık gösterir. Diğer kıza gelirsek hiçbir şekilde unutmana yardımcı olmaz, 2-3 yıl beraber olsanız bile aklının bir köşesinde kalır. Bence biraz daha uğraş, hemen pes etme. Ben bir kız için 2 sene uğraştığımı bilirim, uğraş çabala ve sonucu gör.
Teşekkür ederim hocam, çabalamaya devam o zaman.
Hepsini bi köşeye bırak, önce arkandan laf taşıyan arkadaşım dediğin kişiyi ibreti alem için öyle bir döv ki -hesap sormadan- diğer arkadaş bildiklerin ne yapacağını şaşırsın.
Sonra başkasının lafına aldanıp 2 kere ayrılan o kızdan uzak dur, yarın gelecek kurmayı düşünürsün bi dedikodu anında " tüllaaay seni çok seviyom aşgıııım " pozisyonunda görmeyelim seni
Hocam o elemanı dövmekten beter ettim zaten ama sözüm var kendime okul açılsın ilk günü bütün okulun ortasında rezil etmezsem seni adam değilim dedim. Kızdan uzak durmaya çalıştım ama duramıyorum yani sevdiğim için sanırım bu sürekli mesaj atasım geliyor hatta atıyorum. Dün gece uyurken 17 tane mesaj atmış hepsi uyuma, uyan konuşalım tarzı şeyler. Sanki biraz yumuşamaya başladı bilemiyorum.
Sevgini ispatlamaya çalışıyorsan karşılığı yok demektir. Sevgi ispatlanınca mı, hissedilince mi değerli olur? Sevgiyi gözler anlatır, gözlerine bakınca bunu görmüyorsa o kanalın frekansı kapalıdır, giremezsin oraya. Zorla girmeye çalışırsan da bir şeyler bozulur, eksik kalır.
Her şey git gide sarpa sarmaya başladı hocam haklısın.