Siteniz yoğun trafik alıyorsa, cpu ve bellek sorunları yaşıyorsanız, cache eklentisi kullanabilirsiniz. Birbirlerinden çok da farklı değiller, istediğinizi kullanabilirsiniz.
Bu tür eklentiler sitenin elde edilen sayfalarını html sayfalara dönüştürüp, bir yazı görüntülenmek istendiğinde html olanı gösterirler.
Yalnız bunlar javascript dosyalarını önbelleğe almadıklarından, okunma sayısı takibi gibi sayfalar görüntülendiğinde dinamik olarak değişmesi gereken işler javascriptle yapılırlar. WPTouch ile ilgili yaşadığınız sorun da muhtemelen budur, yönlendirmeyi yapamıyordur, çünkü cache eklentisi önce davranıyordur.
Durumunuza göre değerlendirip, kullanıp, kullanmamaya karar vereceksiniz.
Internette bunun gibi (
http://bit.ly/192r5sH) baya makale var fakat hepsi aynı şeyi anlatmış ve denememe rağmen sonuç alamadım, elbet bi çözümü vardır bence hocam ne cacheden ne de wptouchtan vazgeçmek istemiyorum
bugün w3 total cache kurdum. ancak oruçlu kafam olduğundan mı bilmiyorum ama çok karışık geldi bana. kurcalamak gerek. buraya kadar yorumumu belirttim olgulara gelecek olursak w3 total cache gibi önbellek eklentileri bence kesinlikle kullanılmalı. özellikle yoğun trafik alan web siteleri için site hızı ve sunucu performansı bakımından oldukça etkili.
Karışıklık sorun değil fazlasıyla makale var bunun için ama wptouch ile çakışıyor olması can sıkıcı.