Bende 0 Matematik ile 1 yıl dgs ye hazırlandım daha sonra, Meslek lisesi çıkışlı biri olarak bilgisayar programcılığı ön lisans bölümünü bitirdim. Geçen yıl KKÜ İstatistik bölümüne yerleştim ve 2. Sınıfa geçtim bu yıl ilk sene dağılıyosun arkadaşın dediği gibi dağılımlarda fakat mat 1 dahi zor çözebilen ben bu yıl oturup integral nedir? diye google a yazmalarla başlayan 1. sınıf serüvenim sonunda sorunsuzca 2. sınıfa geçtim Çok şükür. Eğer ki İstatistik bölümü için gayret edip anlamaya çalışırsan işinin kurnazı olup iş imkanlarını sürekli güncel olarak takip edersen ve Tabiki En az bir yabancı dilide ( Bu ingilizce olabilir ) eğitim ve öğretim hayatın bitmeden cebine koyarsan şunu bilki girmeyeceğin banka yoktur.

Ayrıca Merkez bankası gibi büyük bir yerde işe girebilecek kıvama gelip ve işe başlarsan 3 ayda bir çift maaşlarla oynayan rakamlar seni bekliyo olacaktır. Tabiki eğitim hayatın boyunca bir Spss i öğrenmeden boş bitirip mezun olarak diplomanı eline almıycaksın. Eğer üniversite okuyacam diyorsan gerçekten git oku hakkını ver. Yoksa neye ilgin varsa ona yönel derim.

Not : Hocalar adımı dahi bilmiyodur derse katılan biri dahi değilim. Yeterki notunu tut dersine çalış azimli ol sessizde olsan emeğinin karşılığını gün gelip alıyorsun.