sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün 3 arkadaş bisikletlerimizi aldık her zaman ki gibi geziyoruz. Arkadaşların bisikleti kiralama (kiralama bisikletlerin lastiğini, frenini, vites sistemini anlatmaya gerek yok bitik durumda.) olduğu için korkarak geliyorlar. Neyse km saatine baktım 30km yol yapmışız. Eve dönüş yoluna geçelim dedik. Eyüp feshane tarafından tam gelirken arkadan bir gümbürtü kopmaz mı döndüm arkama bir baktım arkadaşın ön lastik mefta..

Neyse az ileri gittik eve geçmemiz 3 kişinin o şekilde imkansız. Neyse bunu taksiye bindirdik; biz diğer arkadaş ile bisikletle ağır ağır geliyoruz. Bu seferde diğer arkadaşın bisikleti dayanamayıp hem fren pabuçları patladı hemde arka lastik patladı. Kalmazmıyız yolda. Hay lanet şey diye söyleniyoruz. Hemen bir taksi daha çevirdik linea olmasına özen gösterdik çünkü 2 adet bisikleti albea alamaz. [bizim taksiyi aradık tabi ki kendisi çok terste olduğunu belirttiği için hiç çağırmadık işine bakmasını söyledik.]

Bindik ve evin yakınına ulaştık diğer arkadaşta bekliyordu bisikleti teslim etmiş kiralamacıya bizim diğer arkadaşta teslim etti. (Patlak lastiklerin parasını anlaşıldı vesaire. hallettik işimizi.) Eve 2km var yok eve geçiyorum arkadaşları bıraktım bu seferde benim arka pabuç patt diye bir ses gelerek fren attı. Neyse ki hızım pek fazla yoktu hemen durdum ve taktım eve ulaştım.

Şuanda evdeyim ve gülerek bu konuyu açıyorum. Buzzz gibi bir duş alıp foruma kaldığım yerden devam edeceğim herkese iyi geceler.
Hocam bahtsız bedevidende kötü olmuşsunuz