mechulkalan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle sana bu şerefsizliği yapan adamla başlayacaksın. Güvenilirliğini yok etmelisin. İnsan içine çıkamayacak hale getirmelisin. Ama direk yüzleşme falan değil. Yakın arkadaşın olduğuna göre her türlü pisliğini biliyorsundur. Özellikle konuştuğu yalanlarını etrafta fısıldamalısın. Yalan söylediği kişilerin yanında ağzından kaçırmalısın Bu elemanın ne kadar ******** biri olduğunu böyle sinsi oyunlarla ortaya çıkarmalısın. Böylece senin kızın aklına "*** bu eleman bu kadar yavşaksa benim oğlanla ilgili de yalan konuşmuş mudur?" düşüncesini filizlendirmiş olacaksın.

İlk aklıma gelen bu.
Hocam ben başka insanlar gibi düşmek istemiyorum. Yani onların yaptığı yanlışı, yine onların yaptığı şekilde onlara karşı yapmak etik mi bilmiyorum?

FZaman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi sana %100 garantili test edilmiş ve onaylanmış bir yöntem söylüyorum;
Kız arkadaşın ile birlikte 50-100 kişinin olduğu bir yere gidiyorsunuz.(Sinema, Gece kulübü, Sıradan bir bar, kafe vs) Gittiğiniz mekanda yetkililere güzel bir dille anlatıyorsun, 5 dakikalığına mikrofonun sende olması lazım veya ayağa kalkman lazım. Bunlar hazır olduktan sonra içten samimi bir şekilde ona olan sevginden bahsediyorsun. Herkes seni alkışlarken, kızın bütün görüşleri o 5 dakika içerisinde değişiyor.
Hocam aşırı utangaç birisiyim, içime kapanık olduğumu önceki mesajda da belirtmiştim. Yani böyle bir şey yapmaya kalksam elim ayağım birbirine dolanır her şeyi berbat ederim.