ayalcin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin olayın tamamen farklıymı ya. O yakın arkadaşın sana çok ayıp etmiş. Şahsen benim cevremden biri bana böyle yapacak ilk önce o çoçuğun agzı ile burnunu yer değiştirirm (Şiddet yanlısı değilim ama buda yapılmaz ki) Kız arkadaşın diyor ya sana " bunu sadece 1 kişiden değil herkesten duydum" diye. Ozaman o kişileri bulup getireceksin. Kızın önüne dizeceksin, hepsinin agzından gerçekleri söylettireceksin. Bak bu msjı yazarken bile o senin kız arkadaşın hakkında duygu besleyen arkadaşın aklıma geldi sinirleniyorum. ( Yanlış anlama ama..) O çoçuğa gelince alacaksın kızı karşına ve o arkadaşınla birlikte madem seninle birlikteydi o da seni seviyordu neden ozaman senin o arkadaşın ona duygularını açıklarken sana birşey söylemedi? Ve neden seni anlamadan dinlemeden, sana birşey sormadan ayrılmak istedi. Dostum bu durum çok kötü ya. Tavsiyem sakın ola pskolojikmen çöküntü yaşama zamana bırak. Sen o kadar çaba harcıyorsun peki karşıdaki kişide senin gösterdiğin çabanın % 1 'ini harcıyor mu? Bir de olaya bu taraftan bak..
Aynen hocam olaylar o kadar karışık ki aslında ben bile bazen işin içinden çıkamıyorum. O arkadaşım olacak kişi zaten artık yüzüme bakamıyor. Gerekli işlemi ben ilk gördüğüm gün yaptım, sokaktakiler ayırdı en son. Evet hani birden fazla kişi söyledi diyor ama ben buna inanmıyorum, kendi uydurmaları yani. Takıldığım yani çok yakın olduğum 3 kişi var. Diğer ikisi hayatta böyle yapmayacak kişiler, yani olan bir şeyi de söylemezler olmayan bir şeyi de söylemezler. Hatta söylemeyi bırak kızla konuşmuyorlardı bile. Sordum bana neden söylemedin diye, en yakın arkadaşın kavga çıksın istemiyordum dedi. Şimdi daha büyük kavga çıktı halbuki dedim haklısın dedi. Harcadığım cabanın %1ini bırak hocam %0,00001 ini bile harcamıyor. Tek yaptığı şey yazdığım mesajlara cevap vermek. Geçen 21 sayfa/21 sms mesaj attım, kızın verdiği cevap 3 kelime. Böyle olunca da insana aşırı derece de koyuyor yani anlatamam. Üstelik içime kapanık birisiyim, yakın arkadaşım dediğim 2 kişi kaldı. Onlar harici kimseyle kolay kolay görüşmem, aslında biraz da olsa tanınan birisiyim yani mesaj atan var da ben cevap vermiyorum. Yeni insanlarla tanışmak vesayre bana göre şeyler değil diye düşünüyorum.