yapma hocam vallah yapma..Umut etme bırak..

Emin ol aylarca önce yaşadıklarını yaşadım..Öyle bir travma yaşadımki 85 kilodan 63 kiloya 1,5 ay gibi kısa bir sürede düştüm..Görenler tanıyamıyordu kendi ailemden bile...

Ben oluruna bırakmadım üsteledim her iş afedersin b*ka sardı..Geç farkettim çekildim gittim sonra..

Etrafta kızmı yok şimdi eskiye gülüp geçiyorum, arkadaşlarım var gidip takılıyoruz ondan sonra zaten gelip gidenlerde oldu, bir daha hatırlamadım bile..

Kaderde yoksa maalesef yapıcak birşey yok..

Emin ol onun üzerine ne kadar düşersen senden kaçar..Çünkü o seni gözünde elde edilmiş olarak görüyor, büyük ihtimal alınma ama başka kapılara yelken açmış o..Büyük ihtimal birinden hoşlanıyor arkadaş çevresinden gördü yada kafası karışık gel gitler var eski sevgili unutamıyor hesabı..

Ben bir kızla çıktım tam 4 ay herşey yolunda tuttu 2 günde değişti neymiş üniversiteye kayıtta eski sevgiliyi görmüş, meğerse aylardır kendini kandırmış filan onu unutamamış..İnanın şaka gibiydi 4 ay neler neler yaşadık, hatta ben diyordum bu sefer ciddi sanırım ilerde güzel şeyler olur, birden herşey pof..

Kusura bakma uzun konuştum ama belki yararım olur diye anlatıyorum..Elbet karşımıza bir gün şöyle eli, gözü dışarda olmuyan hanımefendi birisi çıkıcak..

O zamana kadar bekleme devam