Merhabalar arkadaşlar, uzun bir süre (ygs-lys nedeniyle) webmaster forumlarından uzak kaldım. Uygulama yazmak istedim aklıma bir fikir gelmedi bende fikri olan kursun kullansın istedim ve esnek uygulamayı çıkardım.
Nedir Esnek uygulama ?
Fikrinize göre şekillendirebileceğiniz, tasarım vs. herşeyi sizin yapabileceğiniz bir uygulama türüdür. İçerik konusunda yardımcı olabilirim fakat herşey son derece basittir. Sadece html bilmeniz bile özgün uygulamalar çıkarabilme olağını sağlar. Son derece gelişmiş paneli ise size her türlü olanağı sağlar. Müşterilerin taleplerine göre updateler gelecektir. Kurulum ve sonraki tüm destek hizmetleri ücretsizdir.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
V1.1 ÇIKTI!
+ Uygulamaya giren kullanıcıların sayfalarını veritabanına kaydediyoruz ve daha sonra bu sayfalara istediğiniz zaman paylaşım yaptırabiliyorsunuz.
+ Çöp olan veya kullanmak istemediğiniz sayfaları silebiliyorsunuz.
Ücretli updatelerdendir. +50 TL ye sahip olabilirsiniz.
V1.2 ÇIKTI!
+ Sayfa tokenlerinin süresi uzatıldı
Ücretsiz updatelerdendir.
V1.3 ÇIKTI!
+ Kişilerin katıldığı gruplara post ettirme ( wallpost ) yapabilirsiniz.
Ücretli updatelerdendir. +50 TL ye sahip olabilirsiniz.
- Kullanıcı sil ve panel kullanıcı adı şifre değiştirmede güvenlik kodu istiyor bunlar olmadan mümkün olmuyor bu kodları uygulamayı alanlara veriyoruz..
- Tokenler her kullanıcı girdiğinde güncellenmektedir ve 30 günlüktür.
- Kullanıcıların son giriş tarihleri veritabanına yazılmaktadır ve bundan yararlanarak wallpost veya likepost yapılırken 30 günü dolmayanlardan kullanıcı seçerek post verimini arttırdım.
- Kullanıcı kontrol bölümünden yapacağınız temizlikler ile post verimini daha da yükseltebilirsiniz.
- Uygulama domaine lisanslı olacaktır.
DEMO (v1.1) :
# admin:admin
Bir oyun uygulaması olsun dedim ve
PacMan yaptım test amaçlıdır. Auto Postu kapattım

Zorunlu beğendirme açık yalnız
Fiyat ve Ödeme Yolları
Garanti & İş Bankası
İLK 5 KİŞİYE
100 
Daha sonrası için
150 
Paypal (
110 
)
İletişim için skype :
bduman165 R10 İLK 5 İNDİRİMİ - akmaster_91
-
Referanslar
Güncellemesiyle birlikte uygulama satın alındı.
Satış Multidir. Bilginize..