Bu işler normalde nasıl işler biliyor musunuz?

Sipariş verdiğiniz an, bir operatörden faturalı hat almış gibi yükümlülük altına girersiniz çünkü sözleşmeyı onaylarsınız. Şirketlerin iptal talebi sistemleri vardır. Hizmetinize devam etmeyecekseniz fatura kesim gününden önce iptal ettirirsiniz. Ettirmezseniz o parayı ödemek zorundasınız. Gidip Turkcell'e "ben hattımı kullanmadım konuşmadım bu faturayı ödemeyeceğim" derseniz "iptal ettirseydin kardeşim" der size. O parayı sizden yasal yolla alır. Hosting sektöründeki hizmet mantığı da farklı değil. WHMCS bile buna uygun olarak hazırlanmış bir sistem.

Peki bizim sektörde ne oluyor? Müşteri hizmeti yenilemeyeceği zaman iptal talebi göndermiyor(ne kadar zaman alabilir ki?). Bu durumda yasal olarak şirketin bu parayı müşteri hizmeti kullansın kullanmasın açık tutup alma hakkı var mı? Var. Ama %90 iptal talebi göndermediği için bu yasal yaptırımlar uygulanmıyor, bunun yerine belli bir süre sonra hizmet iptal oluyor ve herşey siliniyor. Bunları yapan da otomasyon. Sizin veriniz 90MB olabilir ama 1000 iptal edilmiş hizmet olunca 90000mb oluyor veri. Binlerce müşterinin onbinlerce iptal edilmiş hizmetini de siz hesaplayın.

Hizmetin ödemesi yapılmamış, aradan bir ay geçmiş, belli ki yenilemeyeceksiniz. Sizin verinizi kimse saklamak zorunda değil. Son ödeme tarihinin gecesinde bile silseler bir hak talep etme şansınız yok malesef.