Şu programı çok beğeniyorum ama bazen donuyor ve çok ram yiyor lütfen programı biraz daha stabilleştirin
lütfen programın son versiyonunu
http://www.organikhit.com.tr/organikhit.rar bağlantısından indirip kullanın. kesinlikle sorun yaşamazsınız. en ufak problem yok.
Mac versiyonunuda yaparsanız çok iyi olacak hocam
malesef öyle bir projemiz şuan bulunmuyor fakat virtualbox programı ile sanal win xp kurarak kullanabilirsiniz.
Xejder hocam 2 gündür programa birşeyler oldu hit göndermiyor 0 toplam kredi - ye düşmüş öyle duruyor. Kazandığım kredi ile harcanan kredi + olarak görünüyor 60 küsürlerde o normal.
Kullanıcı adım : masklow
program çalışıyor durumda değil iken alt kısımdaki bilgiler güncellenmez. hesabınızda ekli kelimeniz var ise kazandığınız kredi geldiği an hesabım bölümünden eklediğiniz kelimeler için harcanır sürekli 0 krediniz görünebilir.
kredi kazanıp kazanmadığınızı görmeniz için hesabım bölümündeki kelimeleri pasif hale getirip programı çalıştırıp kontrol edebilirsiniz.
hocam 1000küsür puanım var kullanamıyorum nasıl olcak
browser sekmesinden programı başlat butonu ile başlatarak kredi kazanırsınız.
hesabım sekmesinden ziyaret istediğiniz kelime ve siteyi ekleyebilirsiniz. hesabınızda kredi varsa kredileriniz harcanır karşılığında ziyaret alırsınız.