COMODO INTERNET SECURITY PRO 2013

500 TL virüssüzlük garantisi
Auto Sandbox Teknolojisi
Comodo antivirüs zararlı yazılımları temizler
Comodo güvenlik duvarı koruması
Savunma + İstemci koruması
Uzak masaüstü ile güvenlik ve sistem desteği

Özellikler
Pazardaki En İyi Virüs Koruma Teknolojisi. Garantili. Comodo Internet Security Complete 2013 yalnızca virüsleri bulmaya değil, virüslerden korumaya odaklandığı için virüs ve zararlı yazılımlara karşı korumayı garanti eder. Patent bekleyen önleme tabanlı korumamız güvenli, zararlı ve şüpheli dosyaları tanıyıp ayırt edebilen aşılamaz bir kalkan oluşturur. Comodo Internet Security Complete 2013 virüslere, trojanlara, reklam yazılımlarına, casus yazılımlara ve diğer zararlı yazılımlara karşı gerçek zamanlı koruma sunar. Diğer Antivirüs ürünleri onaylanmış güncellemelere bağlı kalmak zorundayken Comodo Internet Security içerisindeki Auto Sandbox Teknolojisi™ sayesinde henüz bilinmeyen tehditlere karşı bile güvende olursunuz.500 TL Virüssüzlük Garantisi Comodo güvenlik yazılımı şirketlerinin ürünlerinin arkasında durmaları gerektiğine inanmaktadır; bu yüzden biz, Comodo Internet Security 2013 ile sıradışı bir garanti veririz. Eğer bilgisayarınıza virüs bulaşırsa, çevrimiçi teknisyenlerimiz ek bir ücret talep etmeden problemi gidermeye çalışacaklardır. Eğer bilgisayarınızı virüslerden arındıramaz ve tekrar olması gerektiği gibi çalışır hale getiremezsek, bu olası zararı karşılamak için, Comodo’nun vermiş olduğu garanti 500 TL’ye kadar olan bilgisayar tamir masraflarınızı karşılayacaktır. Comodo Internet Security 2013 ile, Güvenlik, Yazılım ve Destek hizmetinin yanında gönül rahatlığınızı da alırsınız.Bir Güvenlik Ürününden Fazlası Comodo Internet Security 2013 yalnızca bir güvenlik yazılımı değildir, aynı zamanda size 7/24 tüm PC problemlerinizde destek vermeye hazırlanan teknik uzmanlarımızla iletişim imkanı da sağlar. Yalnızca masaüstünüzdeki ikona tıklayın ve size sohbet yoluyla yardım etmeye ve uzak masaüstü bağlantısı sağlamaya hazır uzmanımızla konuşmaya başlayın. Bu sınırsınz servis yılın 365 günü, 7/24 ulaşılabilir durumdadır ve uzmanlarımız size güvenlikle ya da Windows işletim sistemiyle ilgili tüm sorunlarınızda yardım etmeye hazırdır.

Aşağıdaki Link'den kdv dahil 70 TL olan 1 yıllık tutarı ben 6 aylık 25 TL'den vericeğim
ilk etapda 1 kişi eğerki alabilirsem devamında 1-3-6 aylık paketlerle alabiliyormuyum ona göre isteyenlere verebilirim.