Site adresi: PM ile Site için istenen fiyat : 1.400 TL Sitenin aylık getirisi: 120 Dolar Civarı Sitenin açılış tarihi: 4 Ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: İngilizce Dekorasyon Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: min. 200 tekil - 350 Tekil arası ve 450-600 arası sayfa gösterimi
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Banlı olduğu sponsor/arama motoru var mı: yok
Site hakkında notlar: Sitede gelir yapısı olarak adsense gibi çok bilinen bir marka ile çalışıyorum (aynı buradaki satışımda olduğu gibi
https://www.r10.net/yeni-site/1074073...i-satilik.html) adsense ile aynı anda kullanılabiliyor.Ancak diğer konumdada bahsettiğim gibi adsense hesabımı aspirine isimli arkadaşa devrettiğim için herhangi bir adsense raporu sunamıyorum,fakat hatırladığım kadarıyla 0,25 - 0,90 Arası bir TBM mevcut.. Hem adsense hemde bahsettiğim firma ile günlük 4-5 Dolar elde edebilirsiniz.Veya sırf adsense ve düzgün bir yerleşim ile daha fazlasını kazanabilirsiniz. Sizin ticari stratejinize kalmış bir durum.Yine de satın alacak arkadaşa tüm detayları anlatırım. Benim adsense kullanmamamın sebebi, şuana kadar ban yemememe rağmen,bu gibi durumları insanların yaşaması ve risk almayı sevmediğim için.Yoksa sitenin veya sitelerimin herhangi bir problemi yoktur.Gelelim ekran görüntülerine...
__________________________________________________ __________
******* Ekran Görüntüsü