BySpy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadasım adam cpu harcadı dıyosun sende ekran goruntusu koymuyosun admaın dedıgıne gore shell mell olmadıgı muddetce ıceırk olmayan wordpress kurulmus eklentıde yokmus nasıl cpu yıyo anlamıyomkı sen sunun bı ekran goruntusunu koy herkes bı anlasın bunu gelelım 2 cı konu iadeye 7 gunu gecmısse 10 gun gecmısse 10 gun kes adamın iadesını yap bukadar buyutulcek bsıey yokkı ortada adam hızmetten memnun kalmamıs iade ıstıyo ha sıtesını kapattıgın ıcın ha baska bisey ben olsam yokusa surmeye calısmam bu benı gorusum bence karsılıklı anlayıs oldumu hersey cozulur neyse kolay gelsin hayırlı satıslar size
Ben de BySpy a katılıyorum.

Müşterinin üslubu başta düzgün ama sonradan biraz bozuluyor. Şirket CPU ile ilgili bi ekran görüntüsü sunabilirdi ya da şu sebepten diyebilirdi bence. Hani ben de müşteriyim belki bunu yapsa güvenicem açıksarıya yarın ben de ordan alıcam hizmeti. Hiç kontrol ediliyor mu acaba sorunun kaynağı? Bir de sonradan kimlik scanla gönder falan denilmiş , iş yokuşa sürülmüş. Kişinin aboneliği çok yeni ve hizmeti sonlndırmak istiyor. Ben ilk defa açıksarı konusu gördüm ve şaşırdım. Müşteri arkadaş da biraz daha iyi bir dille anlatmalı derdini.