adursun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem altı üstü bir bot oturun kendiniz yazın. Sizin 30-50 dklık hesaba göre 2 saatte Php öğrenip 3 günde 250 botu yazarsınız zaten.

Madem 7000 liraya anca facebook yazılır diye düşünüyorsunuz bütçenizi artırın 7000 liraya facebook yazdırıp milyar dolarlar kazanmaya başlayın.

Karşınızdaki kişiyi ne kadar tanıyorsunuz da "Birşeyden Anladığın Yok" diyebiliyorsunuz?

Burda herkes teklifini yapmakta, düşüncesini söylemekte özgür ama kimsenin karşısındakinin emeğini, bilgisini küçümsemeye hakkı yok.
Burada Söylediklerim Sanırım Dokundu Size Hocam Arkadaşa Söyledim Ben Siz Avukatımısınız Onun Yerine Cevap Veriyorsunuz Lütfen Konuyu Baltalama Derdin Varsa Şikayet Konusu Aç Orda Konuşalım.

rocksijen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 günde 200 liraya 50 bot yazan arkadaş varsa bana da ulaşsın forumda ki bütün bot işlerini almayı planlıyorum. hocam affedersiniz ama forumda en düşük bot fiyatı 30-50 tl arası başlarken sizdeki sabit personel mantığı pek buraya uygun olmamış. sizin kafa alayım bir eleman 1000 lira aylıkla istediğim kadar sömüreyim mantığı olmuş.
Benim Verdiğim Fiyat Temsili Fiyattır Mesajımda Belirttim İyice Okursanız Tartışmaya Gerek Yok İşine Gelen Çalışır Gelmeyen Çalışmaz Konuyu Baltalamayın Uzamasın