Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurumsallık maalesef böyle birşey, muhtemelen yedeklerin silinmesiyle ilgili madde sözleşmedede vardır.
Kurumsallık profesyonellik getirir hocam bunların ki profesyonel birşey değil madem siliyor otomatiğe bağlasın backup versin silsin 90 MB yedek vardı ya 90 mb diyorum ama bu 90 mb yedek sitenin temeliydi tamam bende de hata var unuttum boşluğuma geldi fakat bu kadar olur mu hostingi sildik diyorlar.

Mahmut.EFE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herhangi bir uyarı maili de mi gelmedi günü geçmiş faturanız var diye?
Mail atmış geciken ödemeniz var diye fakat başka maile atmışlar, düzenli kontrol edilene değil

Ben şunu anlayamıyorum Tamam ödeme gecikti at suspend, at telefonuma mesaj zırt pırt gereksiz gereksiz mesaj atıyorlar o kampanya bu kampanya diye ne diye bilgilerimi siliyorsun ? Ben nerden temin edeceğim tekrar bilgileri eski yedekte yok..

Hayır ödemeleri de 12 TL hocam, site 13 yıllık site 1.500 TL üzeri alışverişim var buradan bu kadar olur mu ya ?

Milenyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödemesi 1 ay geçmiş hostun yedeklerini bulamadığınız için kızıyorsunuz değilmi İHS ye,yanlışmı anlıyorum? Eğer doğruysa önce çuvaldınızı kendinize batırmanız gerekmez mi?
Ödemesi 1 ay geçmiş host ve yedeklerimi sildiği için kızmıyorum IHS'ye,

Tüm yedekleri sildiği için tekrar ödeme yapabilirim ve buna rağmen yedeklerimi vermediği için kızıyorum ödemesi 12 TL diyorum hocam 1.500 TL alışverişim var diyorum IHS'denmisiniz anlamadım ki ?

Zaten sorunsuzum demiyorum bende de sorun var fakat bunu okuyan arkadaşlar bu olayı dikkate alsın istiyorum.