Merhaba,

Ödemesi 1 ay gecikmiş eski hostuma dair yedekleri alamıyorum IHS'den destek talebi oluşturdum hosting silinenlerin "ödemesinden dolayı" (Üstüne üstlük hesabımda ki krediyi düşmedikleri halde 50 tl de kredi var içeride...) yedeklerini veremiyorlarmış (geciken ödeme de 12 TL gibi bir rakam)

Toplamda 1.500 TL'lik alışverişim var.

Cuma günü hesaba kredi yükledim yedekleri alabilmek ve hostingi aktif etmek için fakat koskoca hosting firması 90MB yedeklerimi tutamayacak kadar aciz buna bir çözüm bulmak yerine "silinen hostingin" yedeğini veremeyiz diyorlar...

Şimdi soruyorum İnsanlık hali bir insanın sağlık problemleri olabilir herşey olabilir yani ödemesi 1 ay gecikmiş diye hesabın da 50 domain, 6 hosting olan bir kullanıcının yedeklerini silmek ne kadar normal ?

Suspend atılsın hiçbirşey demiyorum fakat ne diye yedekler siliniyor bugüne bugün en basit hosting firması bile ödemesi gecikirse uyarı gönderiyor olmadı kapatıyor suspend atıyor yedek silmek nedir yahu ? 90 MB'ın nesi IHS'ye fazla geliyor bu kadar profesyonellik dışı birşey yapılabilir mi?

IHS gibi sözde (!) en güvenilir hosting / domain firmasına tövbe ettim domainlerimi de en kısa sürede bu firmadan taşıyacağım.