privatethedawn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 günde 40-50 bot yazılırsa o botlar en fazla 3 gün çalışır.

Sizin hesaba göre 250 bot 15 gün çalışmayla yapılır ve yine sizin hesaba göre 250 bot 1000TL'ye yapılır. Bot başı 4 lira eder. Yaklaşık 2 ayda bir 1000TL vererek yeniletmek zorunda kalacak ve 1 yıl sonunda en az 5000 TL para harcamış ve afedersiniz bot çöplüğüne sahip olmuş olacaksınız.

Her bir tamamen farklı bot ve testler ile beraber en az 5-6 saat harcanarak yapılırsa en az 6 ay (hiç yoktan tasarım değişene kadar) rahatlıkla çalışır. En azından ben öyle yapıyorum ve inanın 2,5 - 3 yıldır sorunsuz çalışmaya devam eden botlarım var.

Tabi takdir işverenindir, ama 4 liraya bot yazan kodcu arkadaşlar, kendi sağlıkları açısından benimle tanışmasınlar

Benim teklifim bot başı 30TL dir.
(Edit: Tabiki yazılı sözleşmeli ve %100'ü peşin olarak, bot başı 5-6 saatten iş günü olarak hesaplayınız)
Senin Hesabına Görede 7000 Tl Eder O nasıl Olacak Facebook'mu Yazıyorsun Sen Altı Üstü Bir Bot Eğer Bir Bot İçin 5-6 Saat Uğraşıyorsan Birşeyden Anladığın Yok Demektir Bu İşi Bırak Yapma
En Fazla Botun Alacağı Zaman Bot Başına 30-50 Dakika Arası Senin Gibi Bir Botta 150-200 Satır Kod Yazılmayacak En Fazla 15-25 Satır Arası Bizim Sisteme Göre.
Bot Başına Fiyat Verildiği Zaman Çok Büyük Meblağlar Çıkmaktadır Benim Verdiğim Temsili Fiyattır.