Öncelikle herkeze merhaba arkadaşlar. Yeni faaliyete geçirdiğim ( 3 ay ) bir film sitem mevcut ve bu sitemi r10 üzerinden kiminle anlaştıysam tam randımanlı barındırtamadım. Kimisi Cpu çok yüksek dedi. Kimisi saldırı alıyor dedi vs. vs. bahaneler. Açıkcası 5k hiti geçen film sitelerini kimse barındırmak istemiyor.Tabi bu esnada barındırmanın yanında filmleri up/down yapabileceğimiz hem işlemcisi hemde ram seviyesi orta düzey olan bir de server kiraladık bazı yerlerde bu sorun çıkarmadı bazı yerlerde o bile sorun oldu.Bu sebepten Dedicated almaya karar verdim. Hem sitemi kendim barındırayım hemde up/down olarak kullanayım dedim. Bana
ram seviyesi 6 gb dan fazla
anlık up/ down hızı 25 mb
işlemciside i3,i5,i7 serisi veya daha yüksek seviyede olabilecek
HDD si ise 160 GB veya daha fazla olabilecek bir server lazım. Datacenterlardaki fiyatlara baktım çok uygunlar lakin ileride oluşabilecek bir sorundan ötürü işimi garantiye alıp aracı bir kişi ile çalışmaya karar verdim.Bu saydığım özellikleri veya daha fazlasını 120 Tl nin altında sağlaya bilecek referansları mevcut bir firma veya şahıs aranmaktadır. Şimdiden ilgilenen herkeze teşekkür ederim.