mesaj atarak kaldırmasını rica edip uyarırsın, baktın bu dilden anlamıyor 3 videon için ayrı ayrı youtube olan videomu tekrar yüklemiş diye youtube a şikayet eder cezasını kesersin
Anladım hocam dediğiniz gibi ilk olarak mesaj atacağım. Eğer kaldırmazsa şikayet edeceğim. İlginize teşekkürler
bu konuya girenlerin yüzde 80 i acaba ben mi kopyaladım diye girmiştir.(şahsen ben öyle girdim) yalan değil kopyalıyoruz fakat seninkine denk gelmedim hocam.şikayet edersen r10 da sabit konularda vardı.logo geçişler felan belki adamın kanalı kapatırlar.
Hocam You Tube'de hepimizin amacı zaten belli bir kazanç elde edebilmek. Dediğin gibi kanalıma eklediğim videolar benim değil. Ama verdiğim efetler, geçişler vs. ile özgünleştiriyorum. Olmadı 5 videoları bir araya getirerek Top 5 falan oluşturuyorum vs vs... Benim demek istediğim nokta video hoşuna gitmiştir kanalına ekleyip abonelerine göstermek istemişsindir. İndirirsin video bilgisayarına movie maker düzenlersin sonra başlığı açıklamayı değiştirir eklersin video, ama hocam başlıktan tutun açıklamaya kadar kopyalamış videoları olduğu gibi eklemiş. Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi önce mesaj atacağım eklemeye devam ederse hocam şikayet edeceğim.
İlginize teşekkürler...
Sonuçta sende ne kadar düzenlesende başkasının videosunu *izinsiz* alıp yüklüyorsun. Bunu yapan kişiye sitem etmen ironik olmuş
Hocam haklısınız zaten mesajımda da belirtim hani youtube işinde ki herkes kopyalıyor bu bir gerçek bunu değiştiremeyiz. Ama ben en azından araştırarak bir çok videoyu bir araya getirip özel efetler ile telif hakkı olmayan videoları birleştirip farklı bir video oluşturuyorum. En azından direk copy - past yapmıyorum. Farklılıklar yapıyorum. Ama arkadaş direk bende aldığı gibi kanalına çekiyor. Benim aktarmak istediğim olay bu...