Merhaba Arkadaşlar,
1 aylık bir kanalım var. Kanalıma tüm videoların hepsini günlerce yabancı kaynaklardan araştırarak tamamen özgünleştirerek ekliyordum. Videoların hepsini bazı programlar ile eklentiler, geçişler, bölmeler vs. yaparak daha farklı hale getirerek hazırlıyordum.

Son günlerde bir videom aniden çok tutuldu ve hit almaya başladı. 2 gün içerisinde 18k izlenme oldu. Haliyle kanala abone olan kişi sayısında artmaya başladı. Kanala abone olan kişileri incelerken bir kanalın beni takip ettiğini gördüm. Kanala bir girdim bir ne göreyim adam benim kanaldaki videoların hepsini ''COPY/PAST'' yapmış. Başlığını ve açıklamasını dahi değiştirmemiş. Hatta videonun sonunda kanalımın ismi yazıyordu o dahi duruyor. Bir kaç videoda logo niyetine kanalımın ismini yazmıştı o dahi her şey duruyor.

Sizce bu durumda ne yapmalıyım. Hani o kadar araştırıyorum. Videoları düzenliyorum efektler veriyorum. Ama adamın biri 5 dk kendi kanalına ekliyor. Hani videolar bana ait değil amenna ama geçişler, düzenlemeler vs. hepsini farklı şekilde düzenleyerek özgün hale getiriyorum. Bir çok videoyu bir araya getirerek top 5 tarzı özel videolar hazırlıyorum. Ama.....
Yardımlarınızı Bekliyorum.